EkstreemsportLapsedNoorteleSport

Elva rulapark avati põneva võistlusega

12. septembril avati Elva rulapark koos võistlusega, mis andis noortele võimaluse näidata oma osavust rulatrikkide tegemisel. Võistlusest võttis osa 24 noort.

Rulapargi avamine, foto: Ragnar Vutt

Võistluse peakorraldaja Romario Siimer rääkis, et täna oli Elvas võistlemas kindlasti Eesti paremik. „Päev oli põnev ja kohal oli palju noori.

Rulapargi avamine, foto: Ragnar Vutt

Üle 18aastaste seas käis esikoha nimel tihe rebimine ning I ja II kohta lahutas ainult 0,5 punkti,“ kirjeldas Siimer. Ta lisas, et võistlejad olid kõik hingega asja kallal ning pealtvaatajad said kindlasti põneva sõu.

Võistluse peakorraldaja Romario Siimer, foto Ragnar Vutt

Võisteldi kahes vanusekategoorias. Kuni 18aastaste seas tuli võitjaks Tristan Ots. II koha saavutas Hando Pärg ja kolmanda koha Ralf-Rasmus Raal. Üle 18aastaste kategoorias tuli võitjaks Raul Urberg. II koha saavutas Meelis Erm ja III koha sai Rain Lindemann. Eraldi toodi välja ka parimad naisrulatajad Sandra-Merys Tasa ja Mirle Adusoo.

Rulapargi avamine, foto: Jaak Jänes

Elva vallavanem Toomas Järveoja ütles, et vald panustab noorte liikumisse ning peab noorte füüsilist aktiivsust väga oluliseks. „Mul oli väga hea meel näha täna siin nii palju noori, kes tunnevad huvi ekstreemspordi vastu. Muidugi tuleb alati vastavalt spordialale valida ka kaitsevarustus.“ Vallavanem lisas, et õige pea saavad kõik huvilised minna kaasava eelarve raames valminud Elva liikumisparki ning valminud on ka Elva spordihoone. „Sport ja aktiivne eluviis on meile olulised ning Elva vallas on sportimiseks väga palju erinevaid võimalusi. Meie pluss on kindlasti seegi, et siin on palju matkaradu, mis kosutavad ka vaimselt.“

Rulavõistlusele panid auhinnad välja Elva vallavalitsus, Sportland, Vans, Converse, Nike SB, Natty Pähklivõid ja BirchLagoon.

Rulapargi avamine, foto: Jaak Jänes

Elva linna rulapargi rekonstrueerimisega muudeti pargi sisemisi hoovõturadasid ning tehti ümber rulapargi elemendid. Rulapargi projekti kaasati ka Elva ekstreemsportlasi nagu näiteks Romario Siimer ja Raido Dobozi. Pargi projekteeris Skatepargid OÜ, tööd teostas Betoondetail OÜ. Rulapargi maksumus oli ligi 60 000 eurot.

Rulapargi avamine, foto: Jaak Jänes

Ürituse pildigalerii on leitav SIIT (fotod: Kayvo Kroon).

Videokokkuvõte: ava link

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X