Elva linnFLASHKohalik VõimValla uudised

Liiva tänav Elva linnas renoveeritakse täies ulatuses, tammepuud jäävad

Mitmed lugejad on märganud, et Elvas Liiva tänaval käivad tänava ehitustööd. Küsisime Vallavalitsusest lisainfot. Vastas taristuspetsialist Kristjan Vilu:

“Liiva tänav renoveeritakse täies ulatuses. Elva Vallavalitsuse, AS Emajõe Veevärki ning AS Elektrilevi koostöös ehitatakse Liiva tänava katendi alla uus elektri maaliin, uued vee- ja kanalisatsioonitrassid ning tänav saab nii uue tänavavalgustuse kui ka asfaltkatte. Tänavavalgustuse rajamisega on juba alustatud, trassitöödega alustatakse juuli keskpaigas ning tänaste plaanide järgi peaks tänav uue asfaltkatte all olema 21.10.2019.”

Liiva tänav on Elvas omanäoline, kuna sel kasvavad üsna tänava keskjoone lähedal kaks jämedamat tammepuud. Vallavalitsuse sõnul on ümberkaudsed elanikud pidanud koosoleku, kus otsustati, et puud säilitatakse.

kaks tamme Liiva tänaval

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X