Politsei nädalValla uudised

Politseinädal

Ööl vastu 6. veebruari teatati politseile, et nüüdsama varastati Käärdi alevikus asuvast korterist televiisor ja muusikakeskus. Teataja sõnutsi olevat teo taga mingid võõrad poisid, keda ta ei tunne ja kirjeldada ka ei oska. Teatele reageerinud politseipatrull leidis korterist eest joobes ja üliemotsionaalse naise, kellega vestluses ilmnes, et tema korterist siiski midagi varastatud ei ole. Et naine oli väga joobes ja rivist väljas, viidi ta turvalisuse tagamiseks sel ööl arestikambrisse välja magama. Juhtunu üksikasju selgitab politsei.

Ööl vastu 6. veebruari teatati politseile, et Elva vallas Konguta külas sõitis auto teelt välja. Inimesed ses õnnetuses viga ei saanud ning politsei abi seal ei vajatud. Sõidukis viibinud lükkasid masina omal jõul tagasi teele ning said sõitu jätkata.

4. jaanuari hommikul avastati, et Elva vallas Lossimäel on öö jooksul katki sõidetud eramu väravapost. Teatele reageerinud politseipatrull fikseeris olustiku ning varakahju põhjustanud sõidukit ja selle juhti selgitatakse edasises uurimises. Kohalike tähelepanekud või muu info selle vahejuhtumi osas on teretulnud kohaliku politsei aadressil.

4. veebruari hilisõhtul teatati politseile, et Nõo vallas Illi külas muutus 29-aastane joobes mees oma pere suhtes agressiivseks ning lõi 62-aastast naist ning põhjustas füüsilist valu ka 22-aastasele naisele. Politsei pidas metsa põgenenud mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning toimetas esmalt arestikambrisse kainenema. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

4. veebruaril kella 16.3,0 ajal juhtus Nõo vallas Jõhvi-Tartu-Valga maantee 149. kilomeetril liiklusõnnetus, kus põrkasid kokku vasakpööret sooritanud Citroen ja tema taga liikunud ning parajast möödasõitu alustanud Ford. Kokkupõrke tagajärjel paiskusid mõlemad sõidukid kraavi, ent inimesed pääsesid õnnetusest imekombel vigastusteta. Politsei selgitas, et juhid olid kained ja omavad juhtimisõigust. Juhid said õnnetuse osas omavahel kokkuleppele ning pöörduvad edasi kindlustusse.

Möödunud nädala vältel tabati Elva vallas 6 kiirusületajat. Näiteks peatasid liikluspolitseinikud 2. veebruaril kella 17 paiku Jõhvi-Tartu-Valga maantee 168. kilomeetril liikunud sõiduauto Audi, mille kiiruseks fikseeriti 156 km/h, kuigi sel teelõigul oli lubatud maksimaalne kiirus 90 km/h. Lisaks avastasid politseinikud kihutanud sõidukist antiradari, mille omamine ja kasutamine Eestis on seadusega keelatud. Masina roolis olnud 33-aastase mehe suhtes alustas politsei menetluse ning sõidukis olnud keelatud seade konfiskeeriti.

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X