Kohalik VõimValla uudised

Elva Vallavalitsus kinnitas 271 000 euro eest tegevustoetusi

Elva Vallavalitsus kinnitas sel nädalal 271 185 euro eest tegevustoetuse taotlust. Toetust said valla spordiklubi, kultuurikollektiivid ja muud mittetulundusühingud. Tegevustoetused on määratud Elva valla ühtse tegevustoetuste korra alusel.

Elva abivallavanem Marika Saar ütles, et kõige enam kasvasid vahendid noortespordi toetuseks. „Noortespordi toetuste kogusumma on ligi 220 000 eurot 13 erinevale spordialale. Elva vald on väga rikas erinevate spordialade poolest ning meie eesmärk on seda alade mitmekesisust säilitada,“ rääkis Saar.

Kultuurikollektiivide rahastamisel on selge fookus kollektiividel, kes osalevad laulu- ja tantsupeo protsessis, ütles abivallavanem. „Maksame palgatoetust kõikidele neile kollektiividele, eesmärgiga pakkuda koorijuhtidele stabiilsust ja motivatsiooni, et meie piirkonna laulu- ja tantsupeole pürgivad kollektiivid püsiksid ja areneksid,“ rääkis Saar.

Muude mittetulundusühingute osas said toetust Pillimuuseum, Lendteater, külamajad ja paljud teised aktiivsed mittetulundusühingud.

Sporditegevuste toetuseks eraldati 217 595 eurot, kultuurikollektiividele 40 405 eurot ning muudele mittetulundusühingutele 13 185 eurot.

Projektide ja neile eraldatud summadega saab tutvuda valla kodulehel kultuuri ja spordi rubriigis.

Lisainfo:
Marika Saar, abivallavanem
marika.saar@elva.ee või tel 522 7013

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X