Politsei nädalValla uudised

Politseinädal

16. oktoobril lõi 65-aastane mees Elva linnas Kruusa tänava korteris puhkenud tüli käigus tuttavat 53-aastast meest. Politsei pidas lööja kinni ning toimetas ta politseimajja. Meedikud andsid kannatanule esmaabi kohapeal. Tüli tagamaid selgitab politsei kriminaaluurimises.

15. oktoobril lõi joobes 36-aastane mees Elva vallas Palupera küla eramus 39-aastast elukaaslast. Politsei pidas agressiivse joobes mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning viis asjaolude selgitamiseks jaoskonda. Kannatanu viidi tervisekontrolliks traumapunkti.

14. oktoobri hilisõhtul teatas tähelepanelik inimene häirekeskusele, et Nõo vallas Vissi külas tuigerdab teel tumedais rõivais helkurita mees, kes võib ohtu sattuda. Teatele reageerinud politseipatrull võttis 60-aastase mehe politseisõidukisse ja viis ta ära koju, lisaks riputas mehele külge ka elupäästva helkuri.

11. oktoobril kella 17 paiku juhtus Elva vallas Metsalaane külas liiklusõnnetus, kus kaine ja juhtimisõigust omav sõiduauto Audi juht sõitis ette peateel liikunud sõiduautole Audi A6, mille roolis niisamuti kaine ja juhtimisõigust omav sohver. Õnneks keegi õnnetuses viga ei saanud ning kahjude korvamiseks pöörduvad juhid kindlustusse.

Ragne Keisk

PPA pressiesindaja

59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X