Politsei nädalValla uudised

Politseinädal

25. juunil kella 19 ajal juhtus liiklusõnnetus Elvas Käo tee ja Paju tänava ristmikul, kus 51-aastane naine sooritas sõiduautoga Ford Fiesta parempööret ning sõidukile sõitis jalgratta ja kõnniteelt jalgrattaga ette 9-aastane tüdruk. Kuivõrd tüdrukul oli peas kaitsekiiver, ei olnud ka tema vigastused rasked ning meedikud said piirduda vaid haiglas osutatud esmaabiga. Juhtunu üksikasjade selgitamiseks alustas politsei väärteomenetluse. Sündmuskohal käinud avariipolitseinik kinnitas, et auto roolis olnud naine oli kaine ja omab juhtimisõigust.

Ööl vastu 25. juunit varastati Nõo vallas Sassi külas tee ääres seisnud roomikekskavaatorist kütust ning masinas olnud tööriistad. Esialgne kahju on 350 eurot.

24. juuni õhtul lõi joobes 51-aastane mees Elva vallas Annikoru külas tuttavat 44-aastast meest. Arstiabi keegi ei vajanud. Politsei pidas lööja kuriteos kahtlustatavana kinni ning viis ta esmalt arestimajja kainenema.

23. juunil laekus politseile teade, et Elva vallas Tilga külas on sisse murtud talumajja ja selle kõrvalhoonetesse. Esialgsel hinnangul on maamajast ära viidud 140-liitrine roheline prügikonteiner ja alumiiniumist aiakäru. Omanik hindab vargusega tekitatud kahjuks 150 eurot. Politsei alustas juhtunu üksikasjade selgitamiseks menetluse.

 

22. juunil avastati, et Elva vallas Neemisküla kuurist on varastatud muruniiduk ja murutraktor. Kahju on selgitamisel.

20. juuni õhtul teatati politseile Elva vallas Vapramäe teel kraavi sõitnud sõiduautost Renault. Korrakaitsjate saabudes avariilise masina juures kedagi ei olnud, mistõttu võeti ühendust selle omanikuga ning ilmnes, et lukustamata sõiduauto oli omaniku teadmata Elva linna kaupluse juurest ärandatud. Masin teisaldati parklasse ning juhtunu üksikasjade selgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetluse.

Ragne Keisk

pressiesindaja

Politsei- ja Piirivalveamet

7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X