Sport

Judo

7. aprillil toimus 27. rahvusvaheline Tartu Kevadturniir judos. Parimad selgitati välja kolmes vanuseklassis ja kohal oli 200 võistlejat Eesti, Soome ja Läti klubidest. Altia judokatest tegid väga võimsa võistluse Ragnar Mägi (E-27 kg) ja Mikk Alajõe (D-30 kg), andmata vastastele vähimatki võimalust. Oma kaalukategooriates võitsid esikohad ka Markus Kajak (C+70 kg) ja Emma-Melis Aktas (D+40 kg). Hõbemedali võitis C klassi raskekaalus Rasmus Mägi, Simo Laos kaotas C-34 kg poolfinaali kuid läbis lohutusrini “puhaste paberitega” ja võitis pronksi. Ott Kruuse jäi C-38 kg võrdsete punktidega esimesena medalita. Siim Laos jõudis C-55 kg veenvate võitudega finaali kuid pidi seal vastase paremust tunnistama – tasuks hõbemedal. Sten Kriis võitles kehakaalus D-46 kg välja pronksmedali, võites kaks ja kaotades ühe kohtumise. Andres Paas E+38 alustas esimest matši väga ilusa heitega kuid kogenuma vastase vastu võitu saada ei õnnestunud, tasuks seitsmes koht. Mai Mirtel Umblia võitis hõbemedali tüdrukute E-30 kehakaalus.

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X