EttevõtlusKogukondKohalik Võim

Elva ettevõtjate mentoriklubi esimene kokkusaamine

Elva vallavalitsus koostöös Elva Kultuurikeskusega alustab ettevõtjatele suunatud klubiürituste sarja, et tuua kokku ettevõtjaid ja ettevõtlikke inimesi kogu Elva vallast. Täna, 5. aprillil kell 17 koguneb klubi esimest korda Elva Kultuurikeskuse kohvikusse.

Ürituse korraldajad leiavad, et üks korralik suurvald vajab kindlasti oma ettevõtjate klubi, kus vähemalt korra kuus kokku tulla, harivalt aega veeta ning inspireerivaid mõtteid vahetada.

“Kavas on külla kutsuda põnevaid esinejaid. Loodame, et klubis tekib võimalusi uute ärikontaktide loomseks ja koostööpartnerite leidmiseks. Kindlasti võiks klubi mõjuda julgustavalt ka neile, kes alles mõtlevad oma äriettevõtte alustamisest,” selgitab Tiit Urva, üks initsiatiivgrupi liikmetest.

Esimese klubiõhtu juhatab sisse klubi mõtte üks algatajatest, peedulane, ettevõtluse ja ärijuhtimise õppejõud Tiit Urva ettekandega “Inimese ja ettevõtte arengufaasid”.

“Kuna olen elanud ligi 18 aastat Elvas Peedul ja uues Elva Vallas on palju põnevaid ettevõtteid, nii suuri kui väikseid, nii alustajaid kui juba tegutsevaid, siis tekkis soov panustada piirkonna ettevõtluse arengusse klubilise tegevuse kaudu, kus kogenumad aitavad nooremaid ja loodan, et läbi ühiste ürituste saavad kõik midagi vajalikku ja kasulikku. Mentorklubi vorm peaks olema selleks parim,” loodab Tiit Urva.

Vastavalt kokkutulnute ootustele ja huvidele pannakse üheskoos paika järgmiste klubiõhtute teemad ja esinejad.

Lisainfo ja registreerimine: Allan Allik allan.allik@elva.ee, 56694684

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X