NooredSport

Judokad kogunesid Tartusse et jagada medalid judo noorteturniiril.

11. märtsil kogunesid Altia, Do ja Samurai klubide judokad Tartusse et jagada medalid judo noorteturniiril. Võistlesid kolm vanuseklassi – E (2009 ja hiljem sünd), D (2007-2008 s) ja C (2005-2006 s). Kõige väiksematest võitis hõbemedali Mai Mirtel Umblia (-32kg), Ragnar Mägi oli pronksil (-30kg) ja Jakob Pihlak neljas (-25kg) ja Karl Oliver Ritson viies (+38kg). D vanuseklassis alistas kõik oma vastased ja võitis esikoha Mikk Alajõe (-27kg), Juhan Ivask oli samas kaalukategoorias kolmas. Kristjan Keps võitis pronksmedali -30 kg kaaluvate poiste seas. Sten Kriis (+42kg) lõpetas oma esimese judo võistluse viienda kohaga. C vanuseklassis ei õnnestunud Simo Laosel (-37kg) võistlus ja pidi leppima seitsmenda kohaga. Siim Laos (-57kg) nägi palju vaeva et hõbemedal välja võidelda. Poiste raskekaalus tegid Altia judokad puhta töö – Rasmus Ritson kuld, Rasmus Mägi hõbe ja Markus Kajak pronks! Ees ootavad juunioride ja B vanuseklassi Eesti meistrivõistlused 17. märtsil Keilas ning 25 märtsil 6. Nõo judoturniir.

Marek Pihlak

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X