NooredSport

Judokad kogunesid Tartusse et jagada medalid judo noorteturniiril.

11. märtsil kogunesid Altia, Do ja Samurai klubide judokad Tartusse et jagada medalid judo noorteturniiril. Võistlesid kolm vanuseklassi – E (2009 ja hiljem sünd), D (2007-2008 s) ja C (2005-2006 s). Kõige väiksematest võitis hõbemedali Mai Mirtel Umblia (-32kg), Ragnar Mägi oli pronksil (-30kg) ja Jakob Pihlak neljas (-25kg) ja Karl Oliver Ritson viies (+38kg). D vanuseklassis alistas kõik oma vastased ja võitis esikoha Mikk Alajõe (-27kg), Juhan Ivask oli samas kaalukategoorias kolmas. Kristjan Keps võitis pronksmedali -30 kg kaaluvate poiste seas. Sten Kriis (+42kg) lõpetas oma esimese judo võistluse viienda kohaga. C vanuseklassis ei õnnestunud Simo Laosel (-37kg) võistlus ja pidi leppima seitsmenda kohaga. Siim Laos (-57kg) nägi palju vaeva et hõbemedal välja võidelda. Poiste raskekaalus tegid Altia judokad puhta töö – Rasmus Ritson kuld, Rasmus Mägi hõbe ja Markus Kajak pronks! Ees ootavad juunioride ja B vanuseklassi Eesti meistrivõistlused 17. märtsil Keilas ning 25 märtsil 6. Nõo judoturniir.

Marek Pihlak

Tasutud reklaam-slaid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X