Kogukond

Tervituskampaania „Tere tulemast Elva valda!” oli edukas

Möödunud aasta viimasel kuul kutsusime valla teavitus- ja  tervituskampaaniaga „Tere tulemast Elva valda!” elanikuks registreerima kõiki neid, kes elavad Elva vallas, aga ei ole end veel elanikuks registreerinud.

Detsembrikuu alguses oli Elva vallas 14 607 elanikku ning 1. jaanuari seisuga 14612. Hea meel on selle üle, et vaatamata rahvastiku üldisele vähenemisele meie valla elanike arv kuu lõpus kasvas.

Kampaaniakuul registreeris end Elva valla elanikuks 68 inimest ning sündis 12 last, samas registreeriti 19 surma ning 56 inimest registreeris end välja. Registripidaja Triin Kaaver selgitas, et elanike liikumine on igati loomulik nähtus ning inimesi registreerib end valda ja vallast välja igapäevaselt. Kaaver täpsustas, et kampaania elavdas oluliselt erinevaid registritoiminguid, sest lisaks väljastpoolt Elva valda tulijatele muutis 55 inimest oma elukoha aadressi vallasiseselt.

Tervituskampaania auhinnafond oli 3×500 eurot, loosiõnn naeratas Malle Tobrole, Aksel Joosepsonile ja Anastacia Viksile.

Vallavanem Toomas Järveoja rõhutas, et elanike tervituskampaania on küll läbi, aga igaühel, kes elab meie vallas, kuid pole veel jõudnud ennast elanikuks registreerida, on tark seda teha, sest tulubaas valla arendamiseks ja teenuste osutamiseks sõltub just registreeritud elanike arvust. „Nii saame valla arengut paremini planeerida ja elanike heaks rohkem teenuseid korraldada,” märkis vallavanem.

Lisainfo: Kertu Vuks, arengu- ja planeeringuosakonna juhataja, tel 5813 7086, e-post kertu.vuks@elva.ee

Teate koostas
Eeva Kumberg
Elva valla kommunikatsioonijuht
Tel 5251 852

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.
Vaata veel lisaks
Close
Back to top button
Close
X