EttevõtlusKogukond

ELVA ELU KÜSIB: Coop pangast ja Elva vallast täpsemalt

Millal ja kas üldse jõuab COOP Pank ka Elvasse ja/või teistesse valla keskustesse? Mitu pangakontorit Elva linnas ja vallas avatakse?

Avame Elva Konsumis lähiajal COOP pangapunkti, kus pakume igapäevaseid pangateenuseid, milleks on pangakonto avamine, pangakaardi vormistamine, väikelaenu ning Säästukaart Plussi vormistamine. Meie igapäevapanganduse pakettide Rahnu ja Rändrahnu kliendid saavad sularaha ilma lisatasuta välja võtta kõikide Eesti pankade sularahaautomaatidest. Lisaks hakkame alates järgmise aasta kevadest sularahatehinguid pakkuma ka kõikides COOP Eesti kaupluste kassades üle Eesti. COOP Eestil on kokku 350 kauplust, neist 22 kaubandusettevõtet kuuluvad Elva Tarbijate Ühistule.

Kas sain õigesti aru, et koos ostu eest tasumisega kassas saab tulevikus samas ka sularaha kassiirilt kätte? See hakkab kindlasti häirima neid, kes ootavad, et lihtsalt ostu eest maksta.

Kuna pangateenuseid pakume eraldi pangapunktis, siis see ei häiri sisseostude tegijaid. Panga ja kaupluse ühendamise eesmärgiks on muuta meie klientide igapäevaelu mugavamaks, kuna poeskäigu jooksul saab kasutada ka pangateenuseid.

Kas saame tulevikus lasta ka pensioniraha Teie panka üle kanda, nagu see praegu toimub Rootsi pankade puhul?

Jah, COOP Pank pakub pangateenuste tervikpaketti. Meie kliendid saavad soovi korral oma sissetulekud, sh ka pensioniraha laekumise, suunata oma COOP pangakontole juba täna.

Kuidas saab korraldatud COOP Panga tulevases Elva Konsumi pangaüksuses sularaha kandmine isiklikule kontole?

Kuna sularahatehingute maht on oluliselt vähenenud, siis me ei paku pangapunktides sularaha sissemaksete võimalust. Elva inimeste jaoks on lähim sularaha sissemaksete võimalus COOP Panga Tartu kontoris.

Kas oleme oma küsimistega valel teel, kui väidame, et COOP Pank korraldab oma tööd lihtviisil kaubakeskuste pangakontorites, kus tegutsesid lähiminevikus teiste pankade esindused?

Ei ole valel teel. COOP Pank tõi turule Eestis ainulaadse strateegia, ühendades panganduse jaekaubandusega. Kui siiani on tegutsenud nii pangad kui kauplused eraldiseisvalt, siis COOP Pank toob igapäevased pangateenused inimestele lähemale – COOPi kauplustesse. Klientide jaoks muutub pangas asjade ajamine senisest kiiremaks ja mugavamaks. Soovime muuta kaupluse klientide jaoks keskuseks, kust saab ühe poeskäigu jooksul mitmeid erinevaid teenuseid. Püüame olla lähedal Eesti inimestele – Häädemeestest Avinurmeni, Tallinnast Võruni – ja pakkuda pangateenuseid just seal, kus inimesed neid kõige enam vajavad.

Heade soovidega
Tiina Tali
turundusjuht

Pildil: Rõngu Konsum (COOP.ee)

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X