HaridusLapsedValla uudised

Lasteaialaste joonistatud kodupildid koguti kingiks Eestile

Pressiteade

31.05.2018

Lasteaialaste joonistatud kodupildid koguti kingiks Eestile

Lastekaitsepäeval, 1. juunil kell 11 avataks Elva vallas Rannu Rahvamajas südamlik kunstinäitus „Minu kodukoht“,   kus on välja pandud sada joonistust, mis  kogutud valla kõigist lasteaedadest. Näitus on kingitus Eesti sünnipäevaks ja jääb avatuks terveks juuniks.

 

Näituse algataja  ja koostöö eestvedaja, Puhja lasteaia juhataja Leelo Suidt tunnistas, et sai inspiratsiooni uue valla lasteaedade arvust, kuna neid on täpselt kümme. „Tuli mõte, et laste abiga saame üksteisele tutvustada oma uut koduvalda ja ühiselt märkida ka Eesti sünnipäeva,“ rääkis Leelo Suidt. Kõik lasteaiad tulid mõttega kaasa ja näitus otsustati kinkida omalt poolt Eestile sünnipäevaks.

Kokku saadeti näitusele veidi üle saja joonistuse ja muus tehnikas tehtud pilte, kus kujutatud valla olulisi paiku. Eraldi terviku moodustasid  Konguta kooli puulõikelised kujundid – lapse nägemus Eestimaast.

Näitus Rannu Rahvamajas on avatud juunis tööpäevadel kell 10-16 .

 

Lisainfo:  Leelo Suidt, Puhja Lasteaia direktor,  tel 552 5187.

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X