Politsei nädalValla uudised

Politseinädal

24. aprilli õhtul teatasid häiritud kortermaja elanikud maja ümber laamendavast joobes mehest. Elva linnas Puiestee tänavale sõitnud korrakaitsjad leidsid maja ümber kooserdamast 48-aastase joobes mehe, kes toimetati sel õhtul arestikambrisse välja magama.

23. aprilli öösel sai politsei teate joobekahtlusega juhist, kes Ulila alevikust sõiduautoga BMW liikuma hakkas. Teatele reageerinud politseipatrull silmas õige pea kirjeldatud sõidukit, andis sellele peatumismärguande ning juhil tuvastatigi kontrollimisel alkoholijoove, lisaks avastati, et mehel puudub ka juhtimisõigus. Ta kõrvaldati juhtimiselt, tema masin paigutati Tartu linna parklasse ning juhi suhtes alustati kriminaalmenetlust.

21. aprilli hilisõhtul teatati politseile, et Nõos Tartu tänava ühes eramus käib pidu, kus viibivad ka purjus alaealised. Teataja sõnul kostab eramust vali lärm, mis häirib ümberkaudseid. Lisaks käib pidev tänaval edasi-tagasi jooksmine. Teatele reageerinud ning olukorda kontrollima sõitnud korrakaitsjad leidsid eest seltskonna pidulisi, nende hulgas ka üks alkoholi tarvitanud alaealine. Eramus pidutsenud täiskasvanud saadeti laiali, purjus alaealine anti üle tema vanema nõusolekul peretuttavale ning teised alaealised, kes viibisid küll peol, kuid olid kained, neile kutsuti samuti vanemad järele.

20. aprilli hilisõhtul teatas juhuslik mööduja, et nägi Elvas Eha tänaval maas ukerdamas ülijoobes meest. Teatele reageerinud korrakaitsjad leidsid mehe Eha tänavalt ning toimetasid ta ära koju puhkama.

20. aprillil laekus politseile teade, et Puhja alevikus Viljandi teel maja ees seisnud lukustamata sõiduautost Ford varastati automakk ja makipaneel. Kahju on umbes 100 eurot.

20. aprillil teatati, et Elvas Valga maanteel lõi tundmatu isik jalaga maja ees seisnud sõiduautot Opel, milles sai kahjustada esitiib ja suunatuli. Kahju on 306 eurot.

20. aprilli ennelõunal helistas häirekeskusele murelik 64-aastane proua, kes kurtis, et telefonimüüjad pakuvad talle pidevalt mingeid uuringuid ja küsivad selle eest raha. Politsei korrapidaja selgitas naisele, et taolistest pakkumistest peaks resoluutselt keelduma ning pakkujaga seepeale kõne lõpetama. Lisaks soovitatud järgneva pakkumise korral paluda helistajal tungivalt järgnevate kõnede tegemine lõpetada.

Ragne Keisk

pressiesindaja

Politsei- ja Piirivalveamet

7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X