KogukondKohalik VõimValla uudised

Täna toimus Elva Vallavalitsuses valla kriisikomisjoni kohtumine

Täna kohtusid Elva Vallavalitsuses valla kriisikomisjoni liikmed ja vallavalitsuse ametnikud, Politsei- ja Piirivalveameti, Naiskodukaitse, Kaitseliidu, Elektrilevi, Päästeameti, MTÜ Elva Elama, Elva Varahalduse, OÜ Elva Soojuse ja Emajõe Veevärgi esindajad, et arutada oktoobri lõpus Eestit tabanud tormi ja selle tagajärgi ning et teha ettevalmistusi järgmise tormi või kriisi jaoks.

Täpsemalt arutati kohalolijate võimekuse ja ressursside üle, keda ja mida oleks täpsemalt võimalik eri kriiside korral abiks kutsuda. Vallavalitsus kaardistab ka vallas olevad ressursid, et keerulise olukorra puhul kasutada ka vabatahtlike jt abi.

Samuti räägiti kommunikatsioonist ning selle toimimisest kõikide osapoolte vahel. Räägiti sellestki, kuidas anda olulist infot edasi elanikele.

Lepiti kokku, et pannakse kokku kokkuvõtlik infomaterjal, kus on kirjas Elva valla elanikele eri olukordadeks vajalikud kontaktid, kogunemiskohad jms. Infot plaanime jagada kõikides valla sotsiaalmeediakanalites, valla kodulehel, äpis ja infolehes.

Samuti soovitame tutvuda käitumisjuhenditega kriisiolukordades hakkama saamiseks: www.kriis.ee. Paneme kõigile südamele, et valmistuksite kriisiks nüüd ja kohe, et saaksite järgmise tormi vm olukorra ajal olla juba valmis.

Lisainfo:
Toomas Järveoja, Elva vallavanem ja valla kriisikomisjoni esimees

toomas.jarveoja@elva.ee või tel 515 3699

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X