KogukondVaba AegValla uudised

Alustab Waksal Wabriku mälumängusari

Neljapäeval 14. novembril kell 19 saab avalöögi seitsmeosaline meelelahutuslik Wabriku Mälumängusari.
 
Pubimälumäng on mõnusas atmosfääris toimuv mälumäng, mille küsimused on laiast maailmast, muusikast, spordist, joovastavatest jookidest, meelelahutusest ning muust. Tempo on aeglane, mängu kõrvale saab süüa ja juua head ja paremat ning lisaks heale faktiteadmistele võivad abiks olla teadmsied seltskonnakroonikast, päevapoliitikast kui ka klassikalistest mälumänguteemadest.
 
Mängijad püüavad võistkonniti vastata esitatud küsimustele ning õigete vastuste eest saadakse punkte. Võidab võistkond, kes on neid saanud mängu lõpuks kõige enam. Iga mängu võitjatele on eraldi auhinnad baarist. Hooaja üldvõitjale on peaauhinnaks on pidulaud 10-le Wabrikus. 
 
Korraldaja: MTÜ Elva Elama
Asukoht: Waksal Wabrik, Pikk 43, Elva
Kestvus: 2 tundi
Võistkonna suurus: 1-7 inimest
Küsimused: on koostatud spetsiaalselt Wabriku mälumängusarja jaoks. Küsimuste koostajad on elvakad Kalju Hook ja Fred Koppel. Iga etapi jaoks on lubanud eriküsimuse(d) lubanud koostada üks ja ainus Ivo Linna 
Osavõtutasu: 2 €/inimene
Sarjas on kokku 7. etappi (üks kord kuus). Mängud toimuvad eeldatavasti kuupäevadel 14. november, 12. detsember, 9. jaanuar, 13. veebruar, 12. märts, 9. aprill ning pidulik FINAALmäng 14. mail.  
 
Tulge oma kolleegide, sõprade või majanaabritega!
Uued teadmised + mõnus õhtupoolik on kindlustatud.
Registreeri võistkond enne 10. novembrit elvaelama@gmail.com

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X