EttevõtlusKohalik Võim

Ettevõtlusnädal Elva vallas: ettevõtlusvaldkonna tegijate tunnustamine ning hommikukohv vallavanemaga

Ettevõtlusnädalal, 7.–11. oktoobril, on ettevõtlusteemasid võimalus arutada Elva vallavanem Toomas Järveojaga ning külastada Enics Eesti AS-i. Samuti toimub ettevõtjate mentorklubis valdkonna tegijate tunnustamine.

Esmaspäeval, 7. oktoobril kell 10–12 on huvilistel võimalus külastada ettevõtet Enics Eesti AS. Ettevõtte külastamiseks tuleb end hiljemalt 4. oktoobriks kella 10ks registreerida siin lingil. Kohtade arv on piiratud.

Kolmapäeval, 9. oktoobril algusega kell 18 toimub Rõngu Rahvamajas kaasava eelarve hääletusele pääsenud ideede avalik tutvustamine. Kõikidest ideede esitlustest tehakse ka videod, mida jagatakse Elva valla kanalites. Üritusele on oodatud kõik huvilised.

Neljapäeval, 10. oktoobril algusega kell 18 toimub Mentorklubi ERI, kus ettekannetega esinevad Balmax OÜ tegev- ja turundusjuht Pille-Riin Raudsepp ning Mulieres OÜ asutaja ja tegevjuht Karel Rüütli. Elva valla ettevõtlus- ja turismivaldkonna arendusplaane tutvustab Elva Vallavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Kertu Vuks.

Mentorklubi eriüritusel tunnustatakse ka Elva valla ettevõtlusvaldkonna tegijaid. Kuna üritusel osalejate arv on piiratud, siis palume oma tulekust märku anda hiljemalt 8. oktoobriks siin lingil.

Reedel, 11. oktoobril algusega kell 9 toimub Elva Keeglisaalis hommikukohv vallavanem Toomas Järveojaga, kus on võimalik arutleda ettevõtlusvaldkonda puudutavatel teemadel.

Samal nädalal toimuvad erinevad ettevõtlusega seotud tegevused ka valla koolides ning täpsema ajakavaga on võimalik tutvuda Elva valla Facebooki leheküljel.

7.-13. oktoobril toimub kogu Eestis ettevõtlusnädal, mille raames on võimalik kõikidel osa võtta erinevatest üritustest ja seminaridest. Rohkem infot leiab: https://ettevotlusnadal.ee/

Lisainfo:
Kertu Vuks, Elva Vallavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja
kertu.vuks@elva.ee või tel 5813 7086

Hemminki Otstavel, turismijuht, SA Elva Kultuur ja Sport
hemminki.otstavel@elva.ee või tel 5635 4033

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X