Politsei nädal

Politseinädal

Ööl vastu 27. augustilt sai politsei teate, et Elvas Järve tänava maja trepil magab joobes mees, kes kohalike äratamisele ei reageeri, ei lahku ning võib nii ohtu sattuda.  Teatele reageerinud politseipatrull äratas mehe ning sõidutas ta ära koju turvalisele unele.

  1. augusti hilisõhtul teatas tähelepanelik liikleja, et Elva vallas Raigaste külas seisab tee ääres tähistamata ja ohutuledeta veok, mida on möödasõitjatel väga raske märgata. Ohtlikku veoki teated kontrollima läinud politseipatrull vestles sõiduki juhiga, kes mõistis oma eksimust ning politseiniku tähelepaneku peale parkis oma masina ümber selliselt, et see teda end ega teisi liiklejaid ei ohustaks.

  1. augusti hommikul kella 7.20 paiku teatas tähelepanelik inimene häirekeskusele, et Elva vallas Mõisanurme külas juhtus liiklusõnnetus, kui sõiduauto Audi sõitis otsa betoonist valgustuspostile ja liiklusmärgile. Helista andis teada sedagi, et masina roolis olnud mees jooksis sündmuskohalt minema. Politsei fikseeris avariipaiga ning elektrilevi spetsialistid tegelesid elektriliini ja valgustiga. Mõni aeg peale avariid võttis politseiga ühendust Audi omanik ning andis teada, et hommikuse õnnetuse oli põhjustanud tema alaealine poeg. Juhtunu üksikasjade selgitamiseks alustas politsei menetluse.

  1. augustil kella 16 ajal toimus liiklusõnnetus Tartumaal Elva vallas Kurelaane külas Virila-Palu teel, kus 71-aastane alkoholijoobes mees sõitis sõiduautoga Honda Civic  vasakkurvis teelt välja paremale poole vastu hoonet. Juht toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Ragne Keisk

PPA pressiesindaja

7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Vaata veel lisaks
Close
Back to top button
Close
X