Politsei nädal

Politsei otsib Elvas hooldekodust lahkunud 90-aastast prouat

Täiendatud: Eile päeval kadunuks jäänud 90-aastane proua leiti Elva vallast üles. Ta on elus ja terve, kiirabi kontrollib peagi ta terviseseisundi täiendavalt üle.

Politsei palub kaasabi selgitamaks eile päeval Elva vallas hooldekodust teadmata suunas lahkunud 90-aastase proua asukohta.

Eile õhtul kella 21 paiku sai politsei teate, et päeva vältel pole Elva vallas hooldekodusse naasnud 90-aastane terviseprobleemidega eakas naine.

Politsei käivitas otsingud ning kontrollis teenistuskoerte ja ahelikega piirkonna läbi, ent naist leida ei õnnestunud. Kuna meeltesegaduses naine võib olla ka kaugemale liikunud, kontrollis politsei täiendavalt üle veel ka Elva linna. Otsingud jätkuvad nüüdki.

Kõhna kehaehitusega naisel on seljas värviline kittelkleit. Kui keegi on viimase päeva vältel kirjeldusele vastavat naist näinud, palutakse sest teatada hädaabinumbril 112.

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Vaata veel lisaks
Close
Back to top button
Close
X