Kohalik VõimVaba Aeg

Uus Turuplatsi Park tulemas

5. augustil algusega kell 18 toimub Elva vallavolikogu saalis (Kesk 32, Elva) Turuplatsi pargi projekti tutvustus ja avalik arutelu.

Turuplatsi pargi rekonstrueerimisprojekti koostamise ülesanne on parandada olemasoleva pargi funktsionaalsust. Bussipeatuste kolimine Kesk tänavalt Jaani tänavale on oluliselt elavdanud pargis viibijate ja seda läbivate inimeste hulka.

Praegune turu lahendus ei rahulda ostjate ja müüjate vajadusi. Lastel on pargis vähe tegevusi ning istumisvõimalused on kasinad.

Projektiga lahendatakse müügituru paiknemine ja paviljonide kujundus. Ala kavandatakse pargi lääneküljele puudevilusse. Lastele mõeldud olemasolevat mänguala laiendatakse ning lisatakse uusi atraktsioone.

Pargi põhjaosasse kavandatakse üks lisamänguala, mille servas paiknev praegune turulettide sein ehitatakse osaliselt ümber mänguseinaks. Projektiga lahendatakse ära ka bussiootepaviljoni kujundus, lisatakse istepinke ning rikastatakse haljastust.

Projekti kohta leiad infot ka SIIT.

Tule tutvu ja avalda projekti kohta oma arvamust!

Elva Vallavalitsus

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.
Back to top button
Close
X