KogukondValla uudised

Amet kohustas Eesti Posti avama kaks uut postkontorit

Eesti Post peab avama ühe täiendava postkontori Elva vallas tänavu 1. oktoobriks

Konkurentsiamet tegi AS-ile Eesti Post ettekirjutuse, millega kohustas ettevõtjat viima kirisaadetiste edastamise teenuse kvaliteedi ja postkontorite arvu postiseaduse nõuetega vastavusse.

Konkurentsiamet tuvastas, et Jõelähtme vallas ja Elva vallas on universaalse postiteenuse postkontorite arv kummaski vallas ühe võrra väiksem, kui olema peab.

Amet kohustas Eesti Posti avama ühe täiendava postkontori Jõelähtme vallas hiljemalt 1. jaanuariks 2020 ja ühe täiendava postkontori Elva vallas tänavu 1. oktoobriks.

Teiseks leidis konkurentsiamet, et Eesti Post ei täida kirju kohale toimetades seadust, sest osa lihtkirju jõuab postkasti liiga hilja.

Postiseaduse kohaselt tuleb vähemalt 90 protsenti siseriiklikest lihtkirjadest toimetada saajale kätte järgmisel tööpäeval pärast kirja üleandmist teenuse osutajale. Konkurentsiameti andmetel viidi 2018. aastal vaid 76 protsenti kirjadest saajale kätte järgmiseks tööpäevaks. Tulemus ei paranenud ka 2019. aasta alguses.

Amet kohustas ettevõtjat viima kirisaadetiste edastamise teenuse kvaliteedi postiseadusega vastavusse hiljemalt 2020. aasta 1. jaanuariks.

Uudis ilmus portaalis ERR.ee

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.
Vaata veel lisaks
Close
Back to top button
Close
X