Politsei nädalValla uudised

Politseinädal

24. juuni öösel teatas tähelepanelik liikleja kahtlase sõidustiiliga sõiduautost Ford, mis Nõo aleviku vahel liikus. Helistaja arvas, et masina roolis olev inimene võib olla purjus, sest tema sõiduk vingerdas teel. Teatele reageerinud politseipatrull peatas kirjeldatud masina, juhi ning tema masina kontrollimisel rikkumisi ei tuvastatud. Küll oli auto roolis eakam mees, kelle ebakindel sõidustiil võis tuleneda vanahärra kõrgest vanusest.

23. juunil puhkes Nõo vallas Meeri külas naabrimeeste vahel tüli, mis päädis kähmlusega. Rüseluses sai viga 32-aastane mees, kellele meedikud kohapeal esmaabi andsid. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

22. juunil kella 19 paiku juhtus Tõravere alevikus Jõhvi-Tartu-Valga maantee 155. kilomeetril liiklusõnnetus, kui omavahel põrkasid kokku sõiduauto Renault ja Audi. Kuivõrd juhid omavahel õnnetuse üksikasjades kokkuleppele ei jõudnud kutsuti kohale politseipatrull. Õnnetuse asjaolude selgitamiseks alustas politsei väärteomenetluse. Inimesed õnneks viga ei saanud.

21. juuni pealelõunal teatati, et Nõo alevikus Vana-Nõo tänaval on sisse murtud korterisse, kus kõik segamini paisati. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Möödunud nädalal tabas politsei Elva vallas 18 ja Nõo vallas lisaks 10 autojuhti, kes ületasid ulatuslikult lubatud sõidukiirust. Neist raskeim fikseeriti 19. juuni hommikul kella 11 paiku Elva vallas Jõhvi-Tartu-Valga maantee 168. kilomeetril, kus ühe Audi kiiruseks mõõdeti 154 km/h. Kihutanud juhi suhtes alustati menetlust.

Ragne Keisk
PPA pressiesindaja
7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X