Politsei nädalValla uudised

Politseinädal

Leedu autovargad tabati Elva lähedal

4. juuni hilisõhtul teatati politseile, et Elvas Kesk tänaval vaarub joobes mees, kel raskusi seismise ja liikumisega. Teatele reageerinud politseipatrull hindas mehe olukorda ning viis ta perekonnaliikme juurde koju peatäit välja magama.

2. juunil teatati politseile, et Nõo alevikust Elva suunas liikuvas bussis on joobes mees, kes ei allu bussijuhi ja kaasreisijate korraldustele, magab ning segab teisi reisijaid. Kuivõrd mees enesega tol õhtul hakkama ei saanud, toimetas politseipatrull mehe arestikambrisse kainenema.

2. juuni õhtul peatasid politseinikud Nõo aleviku raudteeülesõidul Volkswagen Passati, mille juht eiras ülesõidul foori keelavat tuld ning sõitis ohust hoolimata üle raudtee. Lühimenetluses määrati masina roolis olnud mehele rahatrahv.

1. juunil varastati Elva vallas Kureküla alevikus mõisa ja kartulihoidla vahel seisnud lukustamata sõiduautost Mazda rahakott koos dokumentidega. Kahju ning juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Ööl vastu 1. juunit sai politsei teate, et joobes 58-aastane Jõgevamaa naine viibib parasjagu Elva vallas Mälgi külas, kus on riidu pööranud lähisugulasega. Politseile info edastanud hea inimene tundis muret naise pärast, kes tugeva joobe tõttu ise arvatavasti teise valda koju ei jõua ning võib teekonnal sootuks ohtu sattuda. Teatele reageerinud politseipatrull võttis purjus naise patrullsõidukile ning toimetas turvaliseks ööuneks arestimajja. Veel enne kainenema paigutamist kutsusid politseinikud naise tervislikku seisundit üle vaatama meedikud, kes tohterdasid naise põlve ning andsid seejärel loa ta puhkama saata.

Ööl vastu 31. maid ärandati Tartus Rõõmu teelt sõiduauto Toyota RAV4, mille politseinikud ühes kahe kuriteos kahtlustatavaga Elva kandis kinni pidasid. Mehed toimetati jaoskonda ning masin tagastati omanikule. Tartu maakohus võttis vahi alla kaks Leedu kodanikku, kes peeti öösel kinni hetkel, kui nad olid varastanud Tartust auto ja proovisid sellega märkamatult riigist minema sõita. See on viimaste nädalate jooksul juba mitmes kord, kui teatatakse uute autode vargusest või varguskatsest.

Möödunud nädalal tabas politsei Elva vallas 10 ja Nõo vallas lisaks kolm autojuhti, kes ületasid ulatuslikult lubatud sõidukiirust. Neist raskeim fikseeriti 29. mai õhtul kella 20.40 paiku Elva vallas Elva-Puhja tee 6. kilomeetril, kus ühe Audi kiiruseks mõõdeti 157 km/h. Kihutanud juhi suhtes alustati menetlust.

Ragne Keisk

PPA pressiesindaja

7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X