Politsei nädalValla uudised

Politseinädal

16. mail teatati, et Elva vallas Tamme külas puhkes ühiselt alkoholi tarvitanud elukaaslaste vahel tüli, mis päädis kähmlusega.  Meedikud andsid viga saanud naisele esmaabi. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

17. mail ähvardas joobes 45-aastane mees Elva vallas Koopsi külas oma endist elukaaslast. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning viis ta asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

18. mai hommikul teatas tähelepanelik liikleja häirekeskusele võimalikust joobes juhist, kes Volkswagen Touaregiga Elva vallas Aakre kandis liigub. Teatele reageerinud politseipatrull peatas kirjeldatud sõiduki Rõngu alevikus ning selle juhil tuvastati raske joove. Mees kõrvaldati juhtimiselt ning toimetati jaoskonda, kus tema suhtes algatati kriminaalmenetlus.

19. mail teatati politseile abi vajavast mehest, kes Elva vallas Valguta külas kraavis muru sees pikali oli. Teatele reageerinud politseinikud kammisid läbi mitmeid piirkonda jäävaid kraave ja bussipeatusi, kuniks mees lõpuks leiti. Õnneks mees siiski meedikute ega teiste operatiivtöötajate abi ei vajanud ning politsei toimetas ta ära koju.

20. mail kella 20.30 ajal õhtul puhkes Elva vallas Kaarlijärve külas ühiselt alkoholi tarvitanud elukaaslaste vahel erimeelsus. Sõnelusest pääsemiseks lahkus naine eramust ning läks välja autosse istuma ning muusikat kuulama. Kuivõrd mees aga üksi toas jätkuvalt rahuneda ei suutnud, läks ta naisele välja järgi ning hakkas auto kallal vandaalitsema. Naine kutsus omale appi politseipatrulli, kes joobes ning agressiivse mehe esiti kainenema viis. Naine vahejuhtumis viga ei saanud.

Möödunud nädalal tabas politsei Elva vallas kaheksa ja Nõo vallas lisaks viis autojuhti, kes ületasid ulatuslikult lubatud sõidukiirust. Neist raskeim fikseeriti 18. mail kella 16 paiku Elva vallas Jõhvi-Tartu-Valga maantee 168. kilomeetril, kus ühe mootorratta kiiruseks mõõdeti 90 alas 166 km/h. Kõigi liialt kiirustanud juhtide suhtes alustati menetlust.

Ragne Keisk

PPA pressiesindaja

7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X