Politsei nädalValla uudised

Nädal politseis

12. mail kella 14 paiku juhtus Elva vallas Jõhvi-Tartu-Valga maantee ja Rannu–Elva tee ristmikul liiklusõnnetus, kui kõrvalteelt peateele liikunud Opeli juht ei märganud peateel sõitnud Audit ning sõitis sellele otsa. Kokkupõrkes keegi õnneks viga ei saanud, küll vaatasid meedikud kõigi terviseseisundi kindluse mõttes üle. Juhid olid kained ja said õnnetuse üksikasjades kokkuleppele ning pöörduvad edasi kindlustusse.Politsei toonitab, et ristmikele välja sõites tuleb igal juhul olla tähelepanelik, jälgida liikluskorraldusvahendeid ning kiirust alandada. See aitab ennetada olukordi, kus liiga uljalt liigeldes õnnetusse satutakse.

9.mail teatati politseile, et Elvas Pargi tänaval on lõhutud raudteefooride klaasid. Sündmuskohal käinud politsei fikseeris olustiku ning selgitab üksikasju ning lõhkujat edasises uurimises.

8. mail teatati politseile, et Elvas Pika tänava korteris varastati ühise alkoholi tarvitamise käigus korteri peremehe rahakott koos juhilubade ja sularahaga. Juhtunu üksikasjad on veel selgitamisel.

Möödunud nädalal tabas politsei Elva vallas kuus ja  Nõo vallas lisaks kaks autojuhti, kes ületasid ulatuslikult lubatud sõidukiirust. Neist raskeim fikseeriti 8. mail kella 11 paiku Elva vallas Jõhvi-Tartu-Valga maantee 180. kilomeetril, kus ühe Volkswageni kiiruseks mõõdeti 90 alas 137 km/h. Kihutanud juhi suhtes alustati menetlust.

Ragne Keisk

PPA pressiesindaja

7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X