Elva linnValla uudised

Alustati Elva spordihoone ehitustöödega

Algasid Elvas spordihoone esimese etapi ehitustööd, mille käigus langetatakse ehitusele ettejäävad puud. Puude langetamisega seotud tööd kestavad koos koristusega järgmise nädala lõpuni.

Elva vallavanem Toomas Järveoja ütles, et spordihoone on kauaoodatud ja valla elanikele oluline lisavõimalusi pakkuv ehitis. „Uus spordihoone loob senisest paremad võimalused kõigile, kes soovivad aktiivselt sportida aasta ringi,“ sõnas Järveoja.

Esimeste ehitustööde käigus lammutatakse Elva gümnaasiumi juures olev garaaž, kooritakse hoonealune pinnas ning alustatakse vaiade paigaldamisega.

Ehitaja rajab Tartu maanteele eraldi uue juurdepääsu, kus hakkavad liikuma ainult ehitusmasinad ning pärast ehitust jääb see uue parkla sissesõiduteeks. Ehituse ajal ei takistata olemasolevaid liikumisteid koolini.

Ehitatav spordihoone hakkab asuma Elva linnas, Tartu mnt 3 paikneva koolimaja taga ning selle suurus on 4000 ruutmeetrit. Selle esimesele korrusele on planeeritud suur spordisaal koos riietus- ja administreerimisruumidega. Hoone teisel korrusel hakkavad paiknema jõusaal, aeroobika- ja treeningsaalid, 60 m jooksurada ning kaugus- ja kõrgushüppeala.

Spordihoone teisele korrusele on planeeritud ka siserõdu soojendusjooksuks ning pealtvaatajatele kasutamiseks. Spordihall on ühendatud koolimajaga galerii abil.

Elva spordihoone projekteerimis- ja ehitusleping sõlmiti veebruaris riigihankel osalenud edukaima pakkuja KRC Ehitus OÜ-ga. Spordihoone maksumus on kokku ligi 4,7 miljonit eurot.

Spordihoone valmimistähtaeg on 30. juuni 2020.

Lisainfo:
Mikk Järv, Elva abivallavanem
tel 517 0306 või mikk.jarv@elva.ee

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X