Politsei nädalValla uudised

Nädal politseis

  1. aprillil kella 18 paiku teatati politseile, et Elvas Turuplatsi tänava pargis magab puu all joobes mees, kel kõrval kott õllepudelitega. Kõnetamisele ja kõrvalseisjate häältele mees ei reageerinud ja nii ei jäänud kohalikel muud üle, kui politseinike abi paluda. Politseipatrull võttis joobnud mehe politseisõidukile ning toimetas arestikambrisse kainenema.

  1. aprillil õhtupoolikul helistati politseile küsimaks nõu, mida teha Nõo vallas Unipiha külas lahtiselt hulkuva naabrikoeraga. Teataja sõnutsi olla looma pere välismaale sõitnud ning jätnud oma lemmiku seniks omapäi. Koeral õnnestunud mingil moel oma kodust lahkuda ning nüüd on ta külavahel hulkumas. Naabritel puudub teadmine, kas koer on kuri või võib ta ise inimese abi ja hoolt seni vajada. Politsei korrapidaja võttis info vastu võtnuna ühendust Tartu loomade varjupaigaga ning andis neile tarviliku teadmise edasi. Juhtunu tegelesid edasi varjupaiga töötajad.

  1. aprillil kella 15 ajal vajati Elvas Kesk tänaval politseinike abi, kui sealse kaupluse juures tülitas joobes meeklient nii turvatöötajat kui teisi kauplusekülastajaid. Kuivõrd mees turvatöötaja ja politseinike soovitusest koju minna välja ei teinud, tuli politseinikel tülikas mees viia arestikambrisse kainenema.

  1. aprillil sai politsei vihje, et Elva vallas Pööritsa külas tarvitavad alaealised alkohoolseid jooke. Infot kontrollima sõitnud politseinikud leidsid eest kaks noorukit, kel mõlemal tuvasta alkoholi tarvitamise tunnused. Noorukid anti üle vanematele ning peredega tegeleb edasi noorsoopolitsei.

  1. aprillil avastati, et Elvas Tartu maanteel on lõhutud staadioni hoone suur aken. Piirkonnapolitseinik käis sündmuskohal, fikseeris üksikasjad ning vestles ka ümberkaudsete inimestega, ent kellelgi ei olnud ühti vihjet lõhkuja kohta tol hetkel anda. Kahju ning juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Möödunud nädalal tabas politsei Elva vallas kaheksaja Nõo vallas lisaks seitse autojuhti, kes ületasid ulatuslikult lubatud sõidukiirust. Neist raskeim fikseeriti 13. aprillil kella 18 paiku Nõo vallas Jõhvi-Tartu-Valga maantee 152. kilomeetril, kus ühe Škoda kiiruseks mõõdeti 90 alas 137 km/h. Sõidukijuhi suhtes alustati menetlust ning teda võib oodata ees kuni 1200eurone rahatrahv, kuni 30päevane arest ning juhtimisõiguse peatamine kuni kaheks aastaks.

Ragne Keisk

PPA pressiesindaja

7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X