Politsei nädalValla uudised

Politseinädal

Politseile anti teada, et 2. aprilli õhtul varastati Elvas Pika tänava rattahoidlast lukustatud jalgratas Romet. Kahju on 350 eurot.

  1. aprillil kella 7.30 ajal toimus liiklusõnnetus Tartumaal Nõo alevikus Hariduse tänaval, kus esialgsetel andmetel sai  8-aastane poiss löögi seni tuvastamata sõiduautolt. Kannatanule anti abi sündmuskohal. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.
  1. aprillil teatati politseile, et Elvas Kesk tänava apteegi juures on väga purjus mees, kes kuidagi ise liikuda ei suuda. Teatele reageerinud patrull leidis käpukil roomanud mehe lähedal asuvast pargist ning ta aidati sel õhtupoolikul turvaliselt oma koju.

Laupäeval, 6. aprillil pidas politsei Tartumaal kinni 52-aastase autot juhtinud mehe, kes oli alkoholi tarvitanud. Esmaspäeval määras kohus talle karistuseks seitse päeva šokivangistust, lisaks võeti mehelt kuueks kuuks juhtimisõigus ning konfiskeeriti ka tema sõiduauto. 6. aprilli keskpäeval märkas patrull Tartumaal Elva vallas liikumas kahtlase sõidustiiliga Audit. Patrull peatas Elva teel liikunud sõiduki ning juhi kontrollimisel ilmnes, et roolikeeraja oli alkoholi tarvitanud. Politseinikud kõrvaldasid 52-aastase mehe juhtimiselt ning toimetasid ta otsejoones arestimajja kohut ootama.

  1. aprillil teatati politseile, et Elvas Lille tänaval lõhuti öö jooksul eramu aken. Kahju ning juhtunu täpsemad üksikasjad on veel selgitamisel.
  1. aprillil kella 16 paiku juhtus Elva vallas Konguta külas liiklusõnnetus, kui haagisega Volvo veok teelt välja kraavi sõitis. Liiklusõnnetuses üksik inimene viga ei saanud, küll aga voolas veoki kütusepaagist põllule välja umbes 100 liitrit kütust. Päästjad likvideerisid reostuse ning kõrvaldasid kahju keskkonnale. Veoki tagasi teele tõmbamisega tegeles selle omanik.

Möödunud nädalal tabas politsei Elva ja Nõo vallas kümneid autojuhte, kes ületasid ulatuslikult lubatud sõidukiirust. Neist raskeim fikseeriti 6. aprillil kella 17 paiku Elva vallas Tartu-Viljandi-Kilingi-Nõmme maantee 16. kilomeetril, kus ühe Jeepi kiiruseks mõõdeti 90 alas 172 km/h. Sõidukijuhi suhtes alustati menetlust ning teda võib oodata ees kuni 1200eurone rahatrahv, kuni 30päevane arest ning juhtimisõiguse peatamine kuni kaheks aastaks.

Ragne Keisk

PPA pressiesindaja

7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X