Politsei nädalValla uudised

Politseinädal

3.aprillil kella 07.30 ajal toimus liiklusõnnetus Tartumaal Nõo alevikus Hariduse tänaval, kus esialgsetel andmetel sai  8-aastane poiss löögi seni tuvastamata sõiduautolt. Kannatanule anti abi sündmuskohal. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel

2. aprilli hilisõhtul teatati häirekeskusele Elvas Urva tänaval abivajavast inimesest, kes liikumatult maas lebas. Teatele reageerinud politseipatrull tuvastas, et maas lebanud 62-aastane mees oli joobes, ent muidu terve ning elujõuline. Ta võeti patrullsõidukile tol õhtul ning sõidutati varjupaika.

3. aprillil teatati politseile, et Elva vallas Käo külas Waide motelli lähistel tormab ringi üksik hobune, kes on arvatavalt mõnest lähedal asuvast koplist ära jooksnud.  Mõne aja jooksul selgitati välja hobuse kodutall ning tema üle maantee toimetamiseks suleti hetkeks liiklus, misjärel toimetati loom tagasi oma talli.

Ööl vastu 30. märtsi puhkes Elva vallas Puhja alevikus tuttavate meeste vahel tüli, milles ai viga 29-aastane mees. Juhtunu üksikasju selgitab politsei.

Möödunud nädalal tabas politsei Elva vallas 12 ja Nõo vallas lisaks kolm autojuhti, kes ületasid ulatuslikult lubatud sõidukiirust. Nende kõigi suhtes alustati menetlust.

Ragne Keisk

PPA pressiesindaja

7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X