Politsei nädalValla uudised

Politseinädal

  1. veebruaril sai politsei väljakutse Elvas Urva tänavale, kus joobes 64-aastane mees ähvardas oma abikaasat vägivallaga. Politsei pidas mehe kinni ning toimetas ta esmalt arestimajja kainenema. Vahejuhtumis keegi viga ei saanud.

Ööl vastu 24. veebruari sai politsei väljakutse Elva linna Kirde tänava majja, kus joobes 52-aastane mees sõimles ja ähvardas oma elukaaslast. Politsei pidas joobes mehe kinni ning toimetas ta arestikambrisse kainenema.

  1. veebruari õhtupoolikul sai politsei väljakutse Elva valda Rämsi külla, kus joobes 36-aastane mees oli relvataolise esemega ähvardanud 27-aastast meest. Keegi vahejuhtumis õnneks viga ei saanud. Politsei pidas ähvardaja kuriteos kahtlustatavana kinni. Eramust leitud kaks õhkrelva toimetati asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

  1. veebruaril teatati politseile, et Puhja alevikus puhkes kahe tuttava mehe vahel tüli. Et 26-aastane mees istus keset ägedat sõnavahetust oma Hondasse, lõi riiust ägestunud teine mees jalaga esimese sõiduki ust. Jalahoop kahjustas aga masina juhiust ja tagumist ust, mistõttu pöördus sõiduki omaniku politsei poole. Korrakaitsjad alustasid asjaolude selgitamiseks väärteomenetluse.

  1. veebruari õhtul kella 21 paiku teatas tähelepanelik inimene, et Elva vallas Kaimi külas on joobekahtlusega juht oma sõiduautoga Toyota teelt välja kraavi sõitnud. Julge möödasõitja võttis autojuhilt võtmed ära ning teavitas juhtunust politseid. Sündmusele reageerinud korrakaitsjad tuvastasid, et Toyota maasturi roolis olnud ning selle teelt välja kraavi manööverdanud mees oli raskes joobes, mistõttu toimetati ta esmalt arestikambrisse kainenema. Tema sõiduvahend teisaldati Tartu linna parklasse.

Möödunud nädala vältel tabati Elva vallas 19 ja Nõo vallas lisaks 7 kiirusületajat, kõigi suhtes alustati väärteomenetlust.

Ragne Keisk

PPA pressiesindaja

7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X