Politsei nädalValla uudised

Politseinädal

  1. veebruaril kella 10 sai häirekeskus teate, et Elva vallas Puhja rabas vajus kraave kaevanud ekskavaator laukasse ning vajus kuni katuseni vette. Masina roolis olnud mehel õnnestus sõidukist välja pääseda, tema tervise vaatasid üle meedikud. Mees viga ei saanud ning lubati kodusele ravile.

  1. veebruari õhtul kella 18.20 paiku sai häirekeskus teate, et Elva vallas Kobilu külas sõitis 30-aastane mees oma Hyundaiga ootamatult teele tulnud metskitse karja ning põrkas kokku kahe loomaga. Uks metsloomadest hukkus, teine jooksis metsa tagasi. Mehe sõiduvahendil sai kahjustada esistange, kuid sõiduk oli siiski võimeline ise edasi liikuma. Edasi pöördub juht kahju korvamiseks oma kindlustusse.

  1. veebruari keskpäeval peatasid politseinikud Rõngu alevikus kontrolliks sõiduauto Peugeoti, mille juhil puudus juhtimisõigus. Politseinikud kõrvaldasid ta juhtimiselt ning toimetasid asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Ööl vastu 20. veebruari puhkes Nõo vallas Meeri küla eramus ühiselt alkoholi tarvitanud meeste vahel tüli, mis päädis kähmlusega. Jageluses sai viga 32-aastane mees.

Möödunud nädala vältel tabati Elva vallas seitse ja Nõo vallas lisaks 3 kiirusületajat, kõigi suhtes alustati väärteomenetlust.

Ragne Keisk

PPA pressiesindaja

7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X