SportVaba AegValla uudised

Eile anti Rõngus üle Elva valla spordivaldkonna tunnustused

Elva Vallavalitsus

PRESSITEADE

  1. veebruar 2019

Eile anti Rõngus üle Elva valla spordivaldkonna tunnustused

Eile õhtul toimus Rõngu Rahvamajas Elva valla spordivaldkonna tänuüritus, kus anti üle tunnustused 19 erinevas kategoorias. Rahvamajja oli lahti rullitud punane vaip ja meeleolukat õhtut juhtis Kristjan Moorast.

Peale 2018. aasta parimate sportlaste tunnustati ka treenereid ja teisi Elva valla spordiellu panustajaid.

  1. aasta naissportlane on Margret Zimmermann (orienteerumine) ja aasta meessportlane Cevin Anders Siim (ujumine).

Aasta neiu vanuseklassis kuni 12 aastat on Gerlinde Vallikivi (iluuisutamine), vanuseklassis 13-14 Emily Hermann (ilu- ja rühmvõimlemine), vanuseklassis 15-16 Marleen Riisaar (laskmine) ja 17-18-aastaste hulgas Marianne Tavits (laskmine).

Aasta noormees vanuseklassis kuni 12 aastat on Kaur Hansen (kergejõustik), vanuseklassis 13-14 Kert Krillo (kergejõustik), vanuseklassis 15-16 Heiki Vabrit (võrkpall) ja vanuseklassis 17-18 Edward Henno (kergejõustik).

Elva valla aasta naisjuunioriks valiti Getriin Marii Lessing (ujumine) ning aasta meesjuunioriks  Johannes Sikk (triatlon).

Aasta naisveterani tiitli sai Klara Väiko (lauatennis) ja aasta meesveterani tiitli Endel Remmet (orienteerumine).

Aasta treeneri tunnustuse sai Evelin Pihlak Spordiklubist Altia, aasta võistkond on Jalgpalliklubi FC Elva esindusmeeskond ning aasta sporditegu on Elva Metsajooksude korraldamine MTÜ Peedu Jooksuselts poolt. 2018. aasta spordisõbra tiitliga pärjati SA Tehvandi Spordikeskus, kes investeeris möödunud aastal elektrooniliste laskemärkide ostmisega 100 000 eurot Tartumaa Tervisespordikeskusesse. Aasta spordihingeks valiti aga peamiselt Rõngu kandis tegutsev MTÜ Kvaliteetaeg.

19 kategooriale esitati kokku 54 kandidaati. Kandidaate sai esitada 18. jaanuarini.

Spordivaldkonna parimad valiti välja komisjoni otsuse ja rahvahääletuse tulemusena. Elva valla kodanikud said spordivaldkonna tegijate valimises sõna sekka öelda 25. jaanuarist 1. veebruarini.

Lisainfo:

Karmen Moont, kultuurispetsialist
karmen.moont@elva.ee või tel 5384 4233

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X