Politsei nädalValla uudised

Politseinädal

29. jaanuaril kella 22.45 ajal teatati liikluusõnnetusest Elva vallas Pühaste külas, kus oli teelt välja kraavi sõitnud sõiduauto Škoda Superb. Asjaolude selgitamisel tuvastas politsei, et masina roolis olnud 40-aastane mees oli joobes. Politsei pidas ta kuriteos kahtlustatavana kinni ning toimetas jaoskonda. Mehe sõiduvahend teisaldati Tartu linna tasulisse parklasse.

29. jaanuari õhtupoolikul teatas tähelepanelik inimene politseile, et Elvas Rahu tänaval sõitis sõiduauto Audi kraavi, selle juht väljus masinast ning jalutas minema. Teataja kahtlustas, et juht võib olla joobes, mistõttu helistas ta otsejoones ka politseile. Teatele reageerinud politseipatrulli saabudes oli mees oma masina juurde tagasi tulnud ning ühes võtnud ka mõned sõbrad, kes aitaks sõiduki tagasi teele tõmmata. Juhti kontrollides tuvastas politsei, et 49-aastane mees oli joobes, lisaks puudus tal ka juhtimisõigus. Mees peeti kuriteos kahtlustatavana kinni ning toimetati jaoskonda. Tema sõiduk teisaldati Tartu linna tasulisse parklasse.

28. jaanuaril kella 11 paiku peatasid liikluspolitseinikud Puhja alevikus kontrolliks Audi maasturi ning selle juhil tuvastati alkoholijoove. Mees kõrvaldati juhtimiselt, peeti kuriteos kahtlustattavana kinni ning toimetati politseijaoskonda.

25. jaanuari õhtul teatas murelik kodanik politseile, et Elvas Pargi tänava raudteejaama pingil istub joobes mees, kes võib seal ohtu sattuda või külmavõetud saada. Teadet kontrollima läinud politseipatrull leidiski pingil lösutava mehe kirjeldatud kohast ning tema edasise turvalisuse tagamiseks toimetasid korrakaitsjad abivajaja koju.

25. jaanuari õhtupoolikul teatati politseile joobekahtlusega juhist, kes järelhaagisega sõiduautoga Tartust Elva suunas liikunud ning teel vänderdas. Teatele reageerinud patrull peatas kirjeldatud sõiduki Jõhvi-Tartu-Valga maantee 160. kilomeetril ning kontrollimisel tuvastati juhil kriminaalne joove. Ta kõrvaldati juhtimiselt ning toimetati jaoskonda.

25. jaanuari õhtul lõi 47-aastane mees Elva linnas Marja tänava eramu juures 48-aastast meest.

Ööl vastu 24. jaanuarit lõhuti Elvas Nooruse tänaval seisnud sõiduauto tagumised küljeklaasid, tagaklaas ja parempoolsed rehvid. Politsei alustas juhtunud üksikasjade ja teo toimepanija välja selgitamiseks menetluse.

Ragne Keisk

PPA pressiesindaja

7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X