Politsei nädalValla uudised

Aastavahetus politseis

1. jaanuari pealelõunal paluti korrakaitsjaid appi Nõo valda Illi külla, kus agressiivne pereisa kujutas ohtu teistele pereliikmetele. Politseinikud vüõtsid mehe patrullsõidukisse ja toimetasid arestikambrisse peatäit välja magama. Pereliikmetest keegi viga ei saanud.

30. detsembri õhtul kella 21.30 ajal peatasid politseinikud Elvas Käo teel kontrolliks mootorsõiduki, mille juht oli enne juhtima asumist tarvitanud alkoholi. Mees kõrvaldati juhtimiselt ning tema suhtes alustati menetlust.

Ööl vastu 30. detsembrit teatati häirekeskusele, et Elva vallas Mõisanurme külas Tartu-Viljandi-Kilingi-Nõmme tee 19. kilomeetril on kraavis sõiduauto Volkswagen Passat, mil tuled põlemas, ent kedagi selle juures ei ole. Et masin kohapeal liiklust ei takistanud, seda õnnetuspaigalt ära ei teisaldatud. Politsei selgitab auto omanikku ning juhti, kes sõiduki kraavi tüüris.

27. detsembril enne kella poolt kümmet hommikul teatati häirekeskusele, et Elva vallas Raigaste külas põleb ühekorruseline elumaja. Päästjate tulles ulatus leek juba maja ühest aknast välja. Hoonesse sisenenud suitsusukeldujad leidsid majast surnult 71aastase naise.

27. detsembril võttis heatahtlik inimene Tõrvast peale ühe eaka hääletaja, kel seljas vaid särk ja püksid. Et teataja ei saanud meest kaugemale kui Rõngu toimetada, andis ta võimalikust abivajajast politseile teada. Lähedal olnud patrull otsis mehe üles, võttis ka masinale ning toimetas hoolsusasutusse, kus mees pesitses.

25. detsembri öösel teatati häirekeskusele lärmakast koosviibimisest Elva vallas Valguta külas, kus ühe seltskonna pidu sedavõrd hoogsaks kasvas, et ümberkaudseid naabreid häirima hakkas. Teatele reageerinud politseipatrull vestles korteriomanikuga ning selgus, et mehele olid vanad sõbrad Viljandist külla saabunud ning rõõm taaskohtumisest oli tõesti liialt suureks sirgunud. Mehed mõistsid naabrite meelehärmi, keerasid muusika kinni ning lubasid ühiseid aega tasasemal häälel edasi meenutada.

25. detsembri õhtul kella 18.30 paiku puhkes Nõo alevikus Voika tänava korteris ühiselt alkoholi tarvitanud naabrimeeste vahel tüli, mille käigus sai viga 46-aastane mees. Meedikud andsid talle esmaabi kohapeal. Politsei pidas 65-aastase lööja kinni ning viis ta esmalt kainenema.

24. detsembril kella 16.35 paiku teatas hea inimene häirekeskusele, et Nõo vallas Meeriku külas Jõhvi-Tartu-Valga maantee 152. kilomeetril kakerdab sõiduteel tumedais rõivas helkurita jalakäia, kes võib sõiduteel end ohtu seada. Teatele reageerinud politseipatrull leidis kirjeldatud mehe Valgeristi bussipeatuse lähiselt ja kuivõrd mees oli joobes toimetati ta edasise ohu vältimiseks jõuluõhtul rahulikule unele arestikambrisse.

Pühade ajal ning neile järgnenud päevade jooksul tabati Elva ja Nõo vallas ühtekokku viis kiirusületajat, kell kõigi suhtes alustati väärteomenetlust.

Ragne Keisk

PPA pressiesindaja

7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X