Politsei nädalValla uudised

Politsei nädal

5. detsembril hommikul kella 9. 20 ajal juhtus Tartumaal Elva vallas liiklusõnnetus, kui sõiduautot Volkswagen Sharan juhtinud naine oli libedal teel kaotanud oma masina üle kontrolli ning sõitis teelt välja kraavi. Õnnetuses inimesed viga ei saanud.
5. detsembri hommikul kella 9 paiku juhtus Nõo vallas Luke külas liiklusõnnetus, kui sõiduautot Chrysler juhtinud naine kaotas kurvilisel ja libedal teel oma masina üle kontrolli ning sõitis teelt välja vastu puud. Meedikud vaatasid autos olnud inimesed üle, kellelgi vigastusi ei tuvastatud. Politsei selgitas, et juht oli kaine ning omab juhtimisõigust.
5. detsembri hommikul kella 6.30 paiku juhtus Tartumaa Puhja alevikus liiklusõnnetus, kui noore mehe juhitud sõiduauto Ford Galaxy sõitis teelt välja kraavi. Sündmuskohal oli tee libe. Õnnetuses keegi viga ei saanud.
4. detsembri õhtul sai politsei teate, et Tartumaal Elva vallas on sõiduauto Saab teelt välja kraavi sõitnud ning katusele paiskunud. Politseinike saabudes oli masina juures treiler ja neli meest, kellest ükski juhtimist ei tunnistanud. Meeste sõnutsi olla juht kodus ja nemad pidanud vaid masina tee äärest ära toimetama. Edasise ohu tõrjumiseks teisaldas politsei avariilise sõiduki siiski Tartu linna parklasse ning juhtunu üksikasjad ning see, kes masinat juhtis, on veel selgitamisel.
2. detsembril kella 3.30 paiku juhtus Nõo ringil liiklusõnnetus, kus 20-aastase noormehe juhitud sõiduauto Audi põrutas libedal teel vastu tänavavalgustusposti. Inimesed õnnetuses viga ei saanud ning kahjude korvamisega tegeleb kindlustus.
Politsei tuletab meelde, et talvistes ilmaoludes sõites tuleb autojuhtidel olla tähelepanelik ja rahulik, hoida suuremat pikivahet, vältida järske manöövreid ning valida teeoludele vastav sõidukiirus. Pigem sõita ettevaatlikult ja aeglasemalt, rasked teeolud eeldavad teinekord lubatust mõnevõrra aeglasemat sõidukiirust.
1. detsembril kella 21.20 paiku kõrvaldasid politseinikud Elva linnas Vellavere teel juhtimiselt 21-aastase mehe, kes puudus juhtimisõigus ning kes varasemaltki politseinikele lubadeta sõidul vahele on jäänud. Tema suhtes alustasid politseinikud väärteomenetluse.
28. novembril sai politsei väljakutse Konguta küla kortermajja, kus ühest korterist kostub lärm ja vali muusika ümberkaudsete rahu häirib. Et vestlus korteris elava mehega kuskile ei viinud ning probleem on korduv, võtsid politseinikud sel korral mehe enesega kaasa ning viisid ta arestikambrisse peatäis välja magama.
Ragne Keisk
PPA pressiesindaja
7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X