FC ElvaKogukondSport
Trending

OTSUSTAV MÄNG: Kas FC Elva seljatab Kuressaare ja tõuseb Eesti kõrgliigasse?

Laupäeval tõmmatakse lõplikult joon alla tänavusele vutihooajale, kui kell 13 kohtuvad Saaremaal Premium liiga teises üleminekumängus FC Kuressaare ja FC Elva. Vaata mängu Soccernet.ee otsepildi vahendusel!

https://soccernet.ee/artikkel/tana-otsepilt-kas-kuressaare-suudab-premium-liigasse-pusima-jaada-voi-napsab-omale-koha-elva

Kuressaare võitis eelmisel nädalal võõrsil avakohtumise 1:0. Ainsa tabamuse eest hoolitses nende võtmemängija Sander Laht, kes realiseeris penalti. Kuressaarele piisab seega püsimajäämiseks ka viigist, Elva peab igal juhul võitma, kui uuel hooajal Premium liigas mängida soovitakse.

Korduskohtumises ei saa kaasa teha Elva kaitsja Mihkel Kuresoo, kes teenis kodumängus kahe kollasega punase kaardi ja mängukeelu.

Üliolulist kohtumist teenidab peakohtunikuna Eesti tippvilemees Kristo Tohver, kes alles teisipäeval vilistas Serbia ja Leedu Rahvuste liiga kohtumist. Suurema õigluse tagamiseks on laupäeval lisaks abikohtunikele ametis ka otsakohtunikud. Avamängu teenindas neljameheline brigaad.

Kuressaare peatreener Jan Važinski: “Meil on FC Elvaga teine kohtumine. Esimene mäng oli meil raske, vastaste plaan töötas. Nüüd on korduskohtumises meie eesmärk parandada omad nõrkused ja tõsta esiplaanile tugevused, et säilitada mängu tulemus.”

Kuressaare ründaja Sander Laht: “Novembri lõppu on jäänud meie jaoks kõige tähtsam mäng Premium liiga kohale aastaks 2019. Teame, et Elva on väga visa vastane ja selleks, et hooaeg lõpetada positiivsel noodil, peame mängu panema kõik, et säilitada enda koht ning meie põnev jalgpalliaasta saaks väärika lõpu!”

Elva peatreener Veiko Haan: “Nüüd ei ole enam taganemisteed, peame olema paremad ja selle tulemuseks realiseerima, kui tahame järgmine hooaeg kõrgemal tasemel mängida. Esimene mäng näitas, et kõik on võimalik ja peame lõpuni pingutama.”

Elva mängija Karl Bussov: “Teine mäng ja seis on raskem, aga mitte võimatu. Teeme kõik endast oleneva, et pea püsti väljakult lahkuda.”

Autor – Soccernet.ee

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Vaata veel lisaks
Close
Back to top button
Close
X