Politsei nädalValla uudised

Politseinädal

Ööl vastu 7. augustit varastati Elva vallas Konguta külas vaba juurdepääsuga eramu lähistel seisnud kahest traktorist mitmeid elektroonilisi seadmeid. Kahju on selgitamisel, niisamuti juhtunu täpsemad asjaolud.

7. augusti õhtul andis tähelepanelik inimene politseile teada joobekahtlusega jalgratturist, kes Elva vallas Uderna külast vaarudes linna poole liikus. Politsei peatas joobes ratturi ning ta anti ühes sõiduvahendiga üle kainele kaasale.

6. augustil kella 11.20 paiku sai häirekeskus teate Tartumaal Elva vallas juhtunud liiklusõnnetusest, kus olid omavahel kokku põrganud sõidu- ja veoauto. Esialgsetel andmetel oli sõiduauto Ford Galaxy juht alustanud Tartu-Viljandi-Kilingi-Nõmme maantee 19. kilomeetril vasakpööret, kui talle sõitis juhi külje pealt sisse samas suunavööndis tagant lähenenud ja eesliikuva masina manöövrit õigeaegselt mitte täheldanud Volvo veok. Liiklusõnnetuse tagajärjel jäi veok teele risti ning blokeeris ühe sõidurea, mistõttu on liiklus sündmuspaigal häiritud ning seda reguleerib seal politseipatrull. Avariis keegi õnnekombel viga ei saanud, mõlema masina juhid on kained ja omavad juhtimisõigust.

5. augusti õhtul kella 22 ajal juhtus liiklusõnnetus Tartumaal  Vapramäe- Elva- Kalme tee 3. kilomeetril, kus Elva suunas liikunud sõiduautole jooksis ootamatult ette kits. Saadud kokkupõrkest lendas metsloom masina esiklaasi, autot juhtinud naine kaotas sõiduki üle kontrolli ning sõitis vasakule poole teelt välja vastu puud. Metsloom hukkus sündmuskohal. Auto roolis olnud naine sai avariis viga ning meedikud viisid ta esmaabiks haiglasse. Politsei selgitas välja, et autoroolis olnud naine oli kaine ja omab juhtimisõigust.

4. augusti hilisõhtul kella 23.30 paiku peatasid liikluspolitseinikud Nõo vallas Tõravere alevikus Valga suunas liikunud sõiduauto Toyota, mille kiiruseks fikseeriti 121 km/h, kuigi lõigul oli maksimaalne lubatud kiirus 90 km/h. Masina roolis olnud mehe suhtes alustati väärteomenetlust.

Ragne Keisk
pressiesindaja
Politsei- ja Piirivalveamet
7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X