EttevõtlusHaridusKogukondKohalik VõimValla uudised

Elva ettevõtjate mess on ainulaadne

Pressiteade, 23.07.2018

Elva ettevõtjate mess on ainulaadne

Esimene Elva Elamusfestival on ettevõtluse, kultuurielu ja aktiivse kogukonna koostööprojekt. Elamusfestival on ettevõtjate mess ning sündmus-kohtumispaik, kus Elva valla ettevõtjad, tegusad inimesed ja seltsid kohtuvad elanike ja külalistega.

„Elva Elamusfestival on ainulaadne mess, kus oma tooteid ja teenuseid tutvustavad Elva valla ettevõtted ja ettevõtlikud inimesed. Tavapäraselt korraldatakse temaatilisi messe, nagu näiteks turismi-, ehitus- ja ilumessid, kuid meie soovime kokku tuua valla ettevõtjad erinevatelt elualadelt, “ rääkis abivallavanem Marika Saar. “Idee ürituse korraldamiseks tuli arengukava ümarlauast, meil on palju neid inimesi, kes sooviksid osta just kohalikelt tegijatelt tooteid või teenuseid, kuid puudub hea ülevaade kohalikest pakkujatest. Ma arvan, et selline messi kontseptsioon on üpriski ainulaadne ning hea meel on, et aktiivse rolli messi korraldamisel on võtnud rahvamajade juhid.“

 „Valla üks võimalusi ettevõtlust toetada on läbi koostöö koordineerimise ja info vahendamise ning luues võimalusi ettevõtjatel ja ettevõtlikel inimestel kokku tulla, et  vahetada teadmisi, kogemusi ja luua ärikontakte. Elva Elamusfestival on üritus, kus vald pakub ettevõtetele tasuta võimalust tulla end tutvustama ning võimalik, et sellega seoses ka endale uusi kliente leida. Lisaks rikastab festivali kultuuriprogramm ning ettevõtjatel tuleks läbi mõelda, kuidas muuta oma ettevõtmise tutvustamine elamuseks,“ tutvustas festivali ettevõtluse valdkonna koordineerimise eestvedaja, arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Kertu Vuks.

Elva Elamusfestivalil toimub 10. augustil kell 15-20 Verevi rannas ja Järve tänaval. Ootame festivalile kohalikke ettevõtteid ja ettevõtjaid tutvustama tooteid, pakutavaid teenuseid ja muid lahedaid tegemisi. Ettevõtte juriidiline vorm ei ole oluline, oodatud on nii aktsiaseltsid, osaühingud, mittetulundusühingud, sihtasutused, füüsilisest isikust ettevõtjad ja kõik need ettevõtlikud, kes ei ole veel oma ettevõtte loomiseni jõudnud, kuid tegutsevad Elva vallas. Tulla saab oma telgi või letiga ning plats on osalejatele tasuta. Festivalil on kultuuriprogramm,noortelava ning peaesinejaks on Ivo Linna ja Supernova. Registreerimisinfo kultuurispetsialist Karmen Moont, karmen.moont@elva.ee, telefon 53844233 Registreerimislink asub SIIN.

Lisainfo:

Marika Saar

abivallavanem

Kontakt: marika.saar@elva.ee; telefon 5227013

Kertu Vuks

arengu- ja planeeringuosakonna juhataja

Kontakt: kertu.vuks@elva.ee; telefon 58137086

Karmen Moont

kultuurispetsialist (registreerimisinfo)

Kontakt: karmen.moont@elva.ee, telefon 53844233

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X