KultuurNoorteleSündmusedValla uudised

Eesti HipHop Festival toimub taas Elvas

03- 04 august 2018 toimub Tartumaal Elvas Tartumaa Tervisespordikeskuse territooriumil. Festival toimub 12-ndat korda.

Kogu festivali idee on kokku tuua kõik Eesti hiphop muusika ja kultuuri fännid. Esinejateks oleme valinud praktiliselt kõik Eestis tegutsevad artistid ja noored, kes tegelevad hiphop kultuuri arendamisega. Propageerime noorte seas populaarset elustiili ja püüame noortele näidata, et hiphop on midagi enamat kui muusika mis kõlab raadiost. See on maailma suurim subkultuur, mis kasvab veelgi ning selles on palju positiivset, mida tahaksime noortele edasi anda. Festivali toimumiseks oleme kaasanud kõik Eestis aktiivselt tegutsevad hiphop kultuuri propageerivad rühmitused.

Kahe päeva jooksul toimuvad festivalil mitmed loengud hiphop kultuuri ajaloost ja arengust. Näitame kõiki hiphop kultuuriga seotud alasid, tutvustame noortele nendega tegelemise võimalusi Eestis. Lisaks loengutele ja workshopidele on kõigil võimalus ise proovida nii DJ ametit, läbida tantsu kursus, saada algteadmised laval esinemisest ja väga palju muud huvitavat. Õpetusi jagavad Eesti oma ala spetsialistid, kes kahe päeva jooksul ka laval üles astuvad.

Esimene EESTI HIP HOP FESTIVAL toimus 2006. aasta augustis ELVAS. Festival sai ELVA linna kodanike poolt auhinna ELVA AASTA TEGU.

Esinejate line-up:

❑ REKET

❑ AROP

❑ 5MIINUST

❑ GENKA/PAUL OJA

❑ BEEBILÕUST

❑ PÕHJAMAADE HIRM

❑ SIP€LGA14

❑ NUBLU

❑ TIGRAN

❑ GRINKS, KOZINAK, SEADUSKUULEKUS

❑ CATAPULTA

❑ OKYM

❑ MAXTRACT

❑ RUCKUS + STUPID F

❑ HOAX

❑ BAD ART

❑ R.A.W. CREW

❑ MANIPULATED MINDZ + L-Steelo

❑ DON DIISEL

❑ UTOOPIA

Esinejate nimekiri on kindlasti pikem, kuna kaasa löövad ka vähem tuntud ning algajad noored artistid.

Hetkel käivad ka läbirääkimised välismaiste artistidega, tahaksime sel aastal saada ka peaesineja väljaspoolt Eestit.

Festivali teisel päeval toimub spetsiaalne väheste või puuduvate lavakogemustega räpparitele mõeldud vabamikrofoni programm „ROOKIE CHALLENGE“, kus esinemisnärvi ja rambivalgust saavad kogeda kõik need, kes muidu riimimist vaid kodus proovinud.

Festivali avapäeval toimub ka Korvpalliturniir HIPHOP vs FÄNNID kus saavad erinevates võistkondades palliplatsil kokku Eesti hip hop artistid ja hip hopi fännid.

Festivali teisel päeval toimub ka HIPHOP TANTSUVÕISTLUS millest võtavad osa kõik Eesti parimad.

Lisaks teevad oma etteaste ka Comedy Estonia koomikud

Lisaks esinemistele saab festivalil näha ka graffitikunsti, ehitame 50m pika seina kuhu parimad joonistajad saavad oma pildid teha.

kogu info festivali kohta:

www.eestihiphopfestival.ee

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X