KogukondValla uudised

Elva vallavolikogu võttis vastu uue valla esimese eelarve

Elva valla pressiteade

27.03.2018

Elva vallavolikogu võttis vastu uue valla esimese eelarve

Elva vallavolikogu võttis eilsel istungil vastu valla eelarve, mille kogumaht koos investeeringutega on 25, 8 miljonit eurot. Eelarve põhimõtted ja sisu lähtuvad valla ühinemislepingust.

Abivallavanem Heiki Hanseni sõnul on eelarves planeeritud suuremad investeeringud Elva Kesk tänava ja -väljaku ehitus ning Puhja koolihoone renoveerimine. Täpsemad ehitusplaanid poleemikat tekitanud ujula- spordihoone osas selguvad hiljemalt aprilli volikogus. “Aasta lõpus saame spordihoone ehitusega alustada, selleks on raha eelarves olemas,” selgitas Heiki Hansen.

Lisaks on eelarvesse planeeritud mitmed investeeringud nagu Kentsi paisjärve puhastamine ja Rõngu ning Käärdi kergliiklusteed, mis sõltuvad EAS-i positiivsest rahastamisotsusest. Tulevasest rahastamisotsusest sõltub ka Ulila keskuse renoveerimine.

Elva vallas on 2018. aasta 1. jaanuari seisuga 14612 elanikku, maksumaksjaid 6173 ning elanike keskmine sissetulek kuus 1024 eurot.

Lisainfo: Heiki Hansen, tel 5273 646heiki.hansen@elva.ee

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X