Politsei nädalValla uudised

Nädal politseis

12. märtsil lõi joobes 54-aastane mees Elva vallas Palupera külas tüli käigus 15-aastast kasutütart. Kannatanu pöördus esmaabiks traumapunkti. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

11. märtsi varahommikul löödi Elva vallas Lapetukme külas tüli käigus 49-aastast meest, kelle meedikud esmaabiks traumapunkti viisid.

8. märtsi ennelõunal andis tähelepanelik inimene teada, et Elva vallas Annikoru küla kaupluse juures istus joobekahtlusega mees Mercedese rooli ning sõitis minema. Teataja sõnul on samas masinas ka kaks last. Teatele reageerinud politseinikud peatasid masina juhi kodutalu lähistel ning tuvastasid mehel kriminaalse joobe. Ta kõrvaldati juhtimiselt, peeti kuriteos kahtlustatavana kinni ning toimetati arestimajja. Masinas viibinud väikelapsed olid turvavööga kinni, nendega oli kõik korras ning nad anti üle vanematele. Juhtunu üksikasjade selgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetlust.

Politsei tõdes, et tähelepaneliku helistaja ja politsei koostöö võimaldas joobes juhi kiirelt liiklusest kõrvaldada ning seeläbi ära hoida ka võimalikud traagilised tagajärjed nii alaealiste laste aga ka kõigi teiste süütute kaasliiklejate osas. Politsei julgustab kõiki liiklejaid joobekahtlusega juhti märganuna sellest korrakaitsjaid hädaabinumbril 112 teavitama, sest selline tähelepanelikkus teiste suhtes ning kiire sekkumine võib päästa inimelu.

7. märtsi õhtupoolikul anti politseile teada, et Elva raudteejaamas magab joobes mees. Politsei viis mehe turvalisele unele arestikambrisse.

6. märtsil kella 17 ajal õhtul kontrollisid politseinikud Elva vallas Tartu-Viljandi-Kilingi-Nõmme maantee 17. kilomeetril autojuhtide sõidukiirust ning peatasid ühe liigsuurel kiirusel kihutanud Nissani. Politseinikud fikseerisid masina kiiruseks enam kui 140 km/h, kuigi lõigul oli maksimaalne lubatud kiirus 90 km/h. Masina roolis olnud mehe suhtes alustati väärteomenetlus.

 

Ragne Keisk

pressiesindaja

Politsei- ja Piirivalveamet

7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X