EttevõtlusHaridusKohalik VõimLapsedSportValla uudised

Elva ujula-spordihoone läheb esialgsest 4 korda kallimaks

Vallavalitsuse tellitud kalkulatsiooni järgi on Elva linna  planeeritud ujula-spordihoone ehitushinnaks 11, 8 miljonit eurot. Ehitushinna kalkulatsiooni koostas OÜ Eelarvestusgrupp 2017. aastal valminud ehitusprojekti alusel.  Hoone netopind projektis on 7000 ruutmeetrit, hoonesse on kavandatud spordihoone, ujula ja seda teenindav olmeplokk.

Vallavanem Toomas Järveoja sõnul käib selline ehitushind Elva vallale selgelt üle jõu ja  projekti maht  tuleb viia võimalustele vastavaks. „Sportimisvõimaluste parandamine Elva vallas on jätkuvalt meie prioriteet, kuid selline investeering ei ole vallale jõukohane ja rikuks piirkondade tasakaalustatud arengu põhimõtteid,” rääkis Toomas Järveoja.

Elva linna 2016. a koostatud eelarvestrateegias oli ujula-spordihoone ehituse maksumuseks arvestatud 3,2 miljonit eurot ja selline summa on ka ühinemislepingu investeeringute kavas.

Teisipäeval, 13. märtsil koguneb vallavolikogu spordikomisjon, kes hindab kujunenud olukorda ja teeb volikogule omapoolsed ettepanekud ujula-spordihoone ehitamise osas.

Lisainfo: Toomas Järveoja, vallavanem, tel 515 3699

Uudise originaal: Elva.ee

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X