Politsei nädalValla uudised

Politseinädal – sagenenud sissemurdmised korteritesse

14. veebruaril kella 12 paiku peatasid politseinikud Elvas Tartu maantee ja Pika tänava ristmikul kontrolliks sõiduauto Nissan Primera. Juhi kontrollimisel avastasid korrakaitsjad, et masina rooli oli istunud mees, kel selleks luba puudus. Juhtimisõiguseta mees kõrvaldati juhtimiselt ning tema suhtes alustati menetlust.

15. veebruaril teatati, et Elvas on lõhutud Õuna tänava kortermaja üks aken ning selle kaudu on sisenetud korterisse. Sissemurdmisega tekitatud kahju on selgitamisel.

15. veebruaril kella 15 paiku juhtus liiklusõnnetus Nõo alevikus K. Aigro tänava parklas, kus parklast väljuv ning samal ajal parklasse siseneda soovinud sõiduauto põrkasid riivamisi kokku. Juhid sai omavahel õnnetuses üksikasjades kokkuleppele ning pöörduvad kahju korvamiseks liikluskindlustusseltsi poole.

16. veebruari hommikul avastati, et Elvas Pikal tänaval on tuulutusasendisse jäetud akna kaudu sisse murtud korterisse, kust varastati esialgsetel andmetel kuldehteid. Kahju on 500 eurot. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

17. veebruaril kella 13 paiku teatati politseile Elvas Kirde tänava kaupluse parklas juhtunud liiklusõnnetusest, kus parkimiskohtade vahel manööverdades olid kokku põrganud sõiduautod Volkswagen ja Opel. Volkswageni juht lahkus peale kokkupõrget ning teise juhi süüdistamist sündmuskohalt. Politsei alustas selle õnnetuse üksikasjade selgitamiseks menetlust.

17. veebruari hommikupoolikul helistas Puiestee tänava majaelanik häirekeskusele ning teatas, et nende maja trepikojas lamab joobes mees, kes keeldub sealt lahkumast. Kohale saabunud politseinikud selgitasid, et tegemist 48-aastase mehega, meedikute abi ta ei vajanud. Kuivõrd mees oli aga joobes, siis viisid korravalvurid ta turvalisuse tagamiseks arestikambrisse välja puhkama.

17. veebruari hommikul kella 10.40 ajal kontrollis politseipatrull Elva linnas J. Kärneri tänaval sõidukijuhtide kainust. Ühest kontrolliks peatatud Peugeoti roolist avastasid ametnikud aga 35-aastase joobes mehe. Politseinikud kõrvaldasid ta juhtimiselt ning pidasid ta kuriteos kahtlustatavana kinni. Mehe sõiduvahend toimetati Tartu linna tasulisse parklasse. Sama reidi jooksul avastasid politseinikud veel kahe kontrolliks peatatud masina roolist alkoholi tarvitanud sohvrid. Ka nemad kõrvaldati juhtimiselt ning nendegi suhtes alustati menetlust.

Kena juubelinädala jätku!

 

Ragne Keisk

pressiesindaja

Politsei- ja Piirivalveamet

7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X