HaridusKohalik VõimValla uudised

PRESSITEADE: Lasteaiaõpetajate töötasud tõusevad

Elva Vallavalitsuse pressiteade

15.02.2018

Elva vallavolikogu kinnitas lasteaiaõpetajate töötasu tõusu

Elva vallavolikogu kinnitas Elva valla hallatavates lasteaedades lasteaiaõpetaja töötasu alammääraks 978 eurot kuus, mis moodustab 85% kooliõpetaja palga alammäärast.

Tänu riigipoolsele toetusele tõuseb Elva lasteaedade õpetajatel palk sel aastal 14% ning järgmisel aastal on eesmärk tõsta see 90%-ni õpetaja palga alammäärast.

Abivallavanem Marika Saare sõnul osutus otsuse tegemisel määravaks just riigipoolne toetus lasteasutuste õpetajate tööjõukuludele. “Elva valla lasteaedades tõusid lasteaiaõpetajate palgad ka eelmisel aastal ning on hea meel, et volikogu otsustas sel aastal palgatõusuga jätkata. Alushariduse ja lasteaiaõpetajate roll meie laste haridusteel vajab rohkem väärtustamist. Selle aasta eelarve projekti on sisse arvestatud palgatõus ka õpetaja abidele, loodan, et ka see saab volikogus heakskiidu.”

Lasteaiaõpetaja töötasu alammäär kehtestati tagasiulatuvalt alates 1. jaanuarist 2018.

Kontakt: Marika Saar, abivallavanem, tel 5227013; e-post marika.saar@elva.ee

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X