Politsei nädalValla uudised

Politseinädal

11. veebruaril puhkes Elva vallas Konguta külas alkoholijoobes 41-aastase mehe ja 51-aastase naise vahel tüli, mis päädis kähmlusega. Täiskasvanute vahelise rüseluse keskele jäi ka 13-aastane poiss. Politsei pidas joobes mehe kinni ning viis ta esmalt arestikambrisse kainenema. Naine koos noorukiga toodi asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

11. veebruari hilisõhtul kella 22 ajal puhkes Elva vallas Mäeotsa külas tüli elukaaslaste vahel. Tüli käigus ähvardas joobes mees oma naist, lõi teda paaril korral ning ähvardas liiga teha ka pere lemmikloomale. Politsei võttis talumajast joobes ja agressiivse mehe kaasa ning viis ta esmalt kainenema. Naine meedikute abi ei vajanud.

7. veebruari hommikul teatati liiklusõnnetusest Nõo vallas Illi külas, kus oli teelt välja kraavi sõitnud sõiduauto Audi A3. Politsei selgitas, et õnnetuses keegi viga ei saanud. Õnnetuses kahjustusi saanud sõidukile kutsuti järele treiler ning juhtumiga tegeleb kindlustusselts.

Ragne Keisk

pressiesindaja

Politsei- ja Piirivalveamet

7308850 / 59125457

 

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X