Politsei nädalValla uudised

Politseinädal

Möödunud nädalal oli sündmuste mõttes tavapärane, kus enim andsid tooni alkoholi liigtarbimisest lahti läinud tülid nii lähedastega aga ka üksteisele võõraste inimeste vahel. Ka oli mitmeid öörahu rikkumisi ja avalikus kohas ümbritsevate rahu seganud isikuid. Politsei tabas trassil mitmeid kiiruse ületajaid ja juhtimisõiguseta juhte. Liikluse mõtteis oli ses piirkonnas raskeim päev aga laupäev, mil ühe traagilise liiklusõnnetuse tagajärjel kaotas elu teel kõndinud joobes mees. Tänaseks on laekunud ka hukkunule tehtud ekspertiisi tulemus. Kohtuarstlik lahang kinnitas, et möödunud laupäeva õhtul Tartumaal Elva vallas juhtunud liiklusõnnetuses hukkunud mees oli raskes joobes.

20. jaanuari õhtul juhtus Elva vallas liiklusõnnetus, kus sõidutee keskel kõndinud joobekahtlusega mees sai löögi väikebussilt ning hukkus. Raske õnnetus juhtus õhtul kella 18 ajal Elva vallas Tilga külas Jõhvi-Tartu-Valga maantee 173. kilomeetril. Esialgsetel andmetel sõitis Volkswagen Caravellet juhtinud 58-aastane mees Rõngust Tartu suunas, kui märkas vahetult enne kokkupõrget sõidutee keskel liikumas jalakäijat. Vastutuleva auto tulede vihus viimasel hetkel keset teed helkurita liikunud jalakäijat silmanud juhil ei jäänud enam piisavalt reageerimisaega, ka ei olnud tal võimalik põigata vastassuunavööndisse, mistõttu oli kokkupõrge jalakäijaga vältimatu. Kokkupõrkes Volkswageni väikebussiga sai sõidutee keskel liikunud 63-aastane kohalik mees sedavõrd raskeid vigastusi, et hukkus sündmuspaigal. Politsei selgitas, et autojuht oli kaine ning omas juhtimisõigust. Sõidukiiruse, jalakäija võimaliku joobe ja muud õnnetuse üksikasjad selgitab edasine uurimine.

Ragne Keisk

pressiesindaja

Politsei- ja Piirivalveamet

7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X