Elva linnHaridusKogukondValla uudised

Elva Kooli Vilistlaskogu ja Elva Gümnaasium kutsuvad üles vilistlasi rääkima oma lugu

Aastakümnetega on Elva Kooli vilistlaskond väga suureks ja mitmekesiseks kasvanud. Seoses kooli 105. juubeliga novembris, algatasid Elva Kooli Vilistlaskogu ja Elva Gümnaasium ühiskampaania “Räägi oma lugu”, et näidata, kuivõrd edukad ja huvitavad inimesed on tuule tiibadesse saanud just siinsest koolist.

Elva Kooli Vilistlaskogu esindaja Maarja-Liisa Maasiku sõnul loodetakse kampaania raames kokku koguda vähemalt 105 vilistlasintervjuud. “Oleme kindlad, et oma lugude jutustamisega suudame vilistlastena tänaseid koolinoori inspireerida, innustada ja neile eeskujuks olla”, sõnas Maasik ja lisas, “Ka meie oleme oma tänastele teadmistele vundamendi ladunud just nendes samades klassiruumides.”

Kampaaniaga alustati küll ametlikult 2018. aasta jaanuarist, kuid intervjuusid on kogutud juba varasemast ajast ja suuresti kooli õpetajate enda initsiatiivil. “Tänaseks on rääkinud oma loo üle 50 vilistlase, kuid kindlasti ootame sooviavaldusi jätkuvalt kõigilt, kellel huvi”, ütles Maasik. Kõik vilistlasintervjuud avaldatakse jooksvalt Elva Gümnaasiumi kodulehel, rubriigis Meie EG ning jagatakse sealt otseviitena ka vilistlaste ja kooli sotsiaalmeedialehtedel Facebookis.

Selleks, et oma lugu rääkida, tuleks oma vastused seitsmele küsimusele saata kooli e-posti aadressile kool@elvag.edu.ee. Lisaks vastustele oodatakse ka igalt vilistlaselt vähemalt ühte portreefotot endast, mis avaldatakse koos vastustega kooli kodulehel. Kes soovib, võib kampaania eestvedajatele anda ka soovitusi vilistlaste nimede näol, kelle lugu soovitakse kõige enam lugeda, sest Maasiku sõnul jätkavad kampaania eestvedajad ka ise vilistlaste poole pöördumist.

Küsimused oma loo rääkimiseks: (1) Millised on olnud olulisemad sündmused Sinu elus peale Elva kooli lõpetamist?; (2) Millega praegu tegeled: töö, pere, hobid ….?; (3) Mis on esimene mõte kui kuuled sõnu – Elva Gümnaasium?; (4) Missugune õpilane Sa olid? Üks vahva juhtum kooliajast, meenutuseks õpetajatele ning teada saamiseks praegustele õpilastele ja õpetajatele.; (5) Kas on midagi, mis seob Sind praegu Elva Gümnaasiumiga?; (6) Mis on Su elus veel tegemata, mida teha tahaksid, kui aeg ja raha poleks takistuseks?; (7) Üks unistus või soov seoses oma vana kooli – Elva Gümnaasiumiga?

Lisainfot saab:

Elva Kooli Vilistlaskogult www.facebook.com/ElvaKooliVilistlased või
Elva Gümnaasiumi kodulehelt www.elvag.edu.ee

Kõik intervjuud avaldatakse: www.elvag.edu.ee/meieeg

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X