Sport

Kuldmedal Elvasse!

Päev pärast Kaimu Keeraku nimelist laste judopäeva selgitasid parimad välja täiskasvanud K.Keeraku memoriaalil. Altia judokatest oli võistlustules Pärt Laas. Esimeses ringis oli Pärdi vastaseks soomlane, kelle üle tuli võit ilusa jalatehnika ja kinnihoidmisega. Teise matši eestlase ja poolfinaali Valgevene judoka vastu võitis mitmekülgselt maadelnud Pärt Shime Waza tehnikaga. Finaalivastaseks oli Kristjan Tõnistega, kelle üle tuli võit kahe Waza-Ari väärilise heitega.

Pärt alustas judotreeningutega Tallinnas Eero Praksi juhendamisel. 2006 kolis pere Elva külje alla ja Pärt tuli Elvasse trenni. Iga uus algus on raske – Pärt oli treeningkaaslastest, kes kuulusid Eesti paremikku, noorem ja kergem kuid visadus ja tahteomadused viisid ta Eesti judomaailma tippu – kõigest 15 aastaselt võitis Pärt täiskasvanute Eesti meistritiitli! Oma sihikindluse ja pühendumisega on Pärt eeskujuks oma vendadele ja ka teistele Altia judokatele. Kuuelapselise pere liige lõpetab sel kevadel Audentese Spordigümnaasiumi, kus treenivad teda Avo Põhjala ja Vladimir Stepanjan.

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X