FC ElvaKogukondSport

VIDEO: Riigikogu esimees Eiki Nestor külastas Nike Arena Elvat ja tutvus FC Elva hetke olukorraga

Ootamatult avanes klubi tegevjuhil võimalus kohtuda Riigikogu esimehe Eiki Nestoriga, kes oli väiksel ringreisil Nõo lasteaeda ja seejärel Marika Saar soovitas külastada omapärast jalgpalliklubi FC Elvat. Kiirvisiidil tutvuti Nike Arena Elvaga ja Verevi Motellis ootas külalisi soe vastuvõtt, kus tutvustati klubi tegemisi ja eesmärke juba pikemalt. Kohtumine oli positiivne ja üks suur jalgpallifänn Eiki vaimustus FC Elva suurusest ning tegevustest.

“Kogu klubi nimel tänan Marika Saart, kes üldse sellise võimaluse peale mõtles ja järelikult oleme paljudele hinge pugenud. Kohtumine tuli ettevalmistada suht kiirelt, aga kuna meil on klubis palju hästi toimivaid üksusi, siis see polnud midagi rasket. Suur abi oli Marek Madisoost, kes FCE TVle visiidist materjali kogus ja lühiintervjuu esispiikriga tegi. Kohtumisel ei olnud otseselt mingit eesmärki ja peamine oli lihtsalt tutvustada klubi nii nagu me teeme seda kõigi potentsiaalsete partneritega. Tundus, et me pugesime Eikile hinge ja see on kõige parem tunne.” selgitas Naaris

“Imelise kogukonna klubi kinnituseks suutsime kõigest pool tundi peale kohtumist lükata käima aktsiooni, mille käigus koristati Elva linnastaadionilt 7200 ruutmeetri ulatuses lund. Otsus lumekoristuse kohta tuli langetada päeval 13:15 ja viis tundi hiljem tänasime juba inimesi, kes aktsiooniga liitusid. Täpset arvu ei suutnud fikseerida, aga 30-35 inimest käis platsilt läbi. Ootame teid homme mängule, suured tänud kõigile!” lisas Naaris.

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X